silbra21

FØRST OG SIST:   Benjamin Skulstad Sunde sørget for det første og siste målet mot Brann2. Det reddet et poeng for Spjelkavik. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Benjamin først og sist

Det første og siste som skjedde i kampen mot Brann2 var at Benjamin Skulstad Sunde scorte mål.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                27. juli. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Brann2 (2-1) 3-3: Pølsene i kiosken på stadion hadde ikke rukket å bli varm da Benjamin Skulstad Sunde sendte Spjelkavik i ledelsen mot Brann2 lørdag ettermiddag.

facebookknapp

Vika ledet

Ikke mer enn fire minutter tok det, og flere håpet på en rimelig enkel seanse for høsting av 3 poeng mot bergenserne. Slik gikk det ikke.

Korte kjappe, og til dels presise spilte Brann2 opp mot et vikaforsvar som måtte være skjerpet, noe de ikke alltid var.

For snaue ti minutter senere utlignet gjestene, og vi var like langt.

Helt til Brann2 rotet i eget rede under minuttet etterpå. For etter en corner til Vika ble det klabb og babb for Brannkeeperen, og Vika var i tet for andre gang i omgangen.

Men at Vika skulle møte garderoben med ledelse bak seg var ingen selvfølge.

For omgangen ble i store trekk styrt av Branns korte kjappe. 2-1 til pause ble det i alle fall.

(Saken fortsetter under bildet):

silbra09

KNOTT:  Spjelkavikspiller og nærkampsoldat Trond Håkon Edøy fikk et for tett møte med brannknotter i kampen. det resulterte i åpent sår og påfølgende bandasje.

Farligere

Nå er Vika mye farligere, men det blir i spill, ikke i nettkjenning. For der er det Brann som viser nøyaktighet.

Nærkampsoldaten Trond Håkon Edøy får knottene fra en sko stemplet i panna, noe som resulterer i åpent sår med påfølgende bandasje. (Se bildet over).

Brannspiller Sander Marthinussen setter et nydelig mål bak keeper Tor Erik Larsen, som ble sjanseløs og parkert av kanonskuddet etter en corner.

Fire minutter senere virker det som om lufta går ut av Spjelkavik.

Brann2 går i ledelsen etter at ballen kommer i retur fra stanga.

Benjamin2

Men Spjelkavik oppfører seg ikke som en terget veps. Tvert imot blir det mye upresist framover, og nære-på opplevelser bakover.

Men kun til Benjamin Skulstad Sunde sørger for utligning minuttet før full tid.

Da blir det liv i Vika, men for sent til å redde inn tre poeng, noe laget nå trenger for ikke å havne ned mot bunnen i ligaen.

Veien nedover er ikke lang, men det er den ikke oppover på tabellen heller. Så Spjelkavik har muligheter til å klatre.

Den sjansen kan de få neste søndag da de møter bunnlaget Haugesund2. Men å ta lett på det?

(Tabeller og kampoppsettet finner du nederst på siden. Neste hjemmekamp er mot Brattvåg 9.sept.).

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)