sil mfk2 10

FEIRET:   Andreas Olsen sendte en hilsen etter praktscoringen. Et frispark og en målbevisst plassering sørget for utligning til 1-1 før pause. Andreas ble også kampens Vikaspiller. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Vika slo Molde2

Plassen i 3.divisjon er sikret - Nå gjelder det å holde 4.plassen.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                20.oktober 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Molde2 (1-1) 3-1: Spjelkavik sleit med å komme i gang når de møtte Molde2 til dyst i siste hjemmekamp denne sesongen.

facebookknapp

Kaldstart

Og det tok ikke mer enn snaue kvarteret før gjestene satte 1-0 på kunstgresset til Vika.

For uten en sjanse etter en corner, var det lite smidighet i maskineriet til Vika, og Molde fikk passere det som var av vikaspillere, men kun en liten stund.

Når motoren ble varma opp fikk publikum se et helt annet lag.

Laget kom høyere opp på banen og ble etter hvert en trussel for trener Daniel Berg Hestads gutter.

(Saken fortsetter under bildet):

daniel berg hestad

HESTAD:  MFK-profil og MFK2 trener Daniel Berg Hestad likte ikke det han så lørdag.

Dagens vikaspiller

For nå ble det MFK-profilens oppgave å få stoppet vikamaskineriet. Det klarte han ikke, og det ble med dette ene målet for Molde2 som ligger godt plassert som nr.2 på tabellen med Oppsal over seg, og byrival Træff under seg.

For like før pause står Andreas Olsen svært godt plassert midt i feltet da ballen kommer etter et frispark.

Ingen aner hvor ballen skal gå, bortsett fra nettopp Andreas, som også fortjent ble kåret til dagens vikaspiller.

1-1til pause.

2-1

Tre bytter foretok trenerne til de to lagene under og like etter pause. Vika et, og Molde to.

Nå presser Vika mer på Molde, men fortsatt er romsdalingene på hugget og er langt fra ufarlige.

Vika-keeper Odd Einar Hatløy fikk mesterlig plassert ballen mellom seg og stanga i et farlig angrep.

Snaue tjue minutt før kampslutt er det Spjelkavik som kan dra kaninen opp av hatten med et kanonskudd fra Sigurd Vidhammer Tafjord. 2-1 til Vika.

sil mfk2 21

KAMP NR.100:  Martin Hansen hadde bursdag i tillegg til kamp nr.100 i vikatrøya. Trippel feiring.

Benjamin avsluttet

I det 78.minutt bytter Frode Fagermo ut Øyvind Heia med bursdagsbarn Martin Hansen til hans kamp nummer 100 i Vikatrøya.

Og seks minutt før slutt er det duket for mer feiring når Benjamin Skulstad Sunde feier all tvil rett i nota.

Det ble plutselig varmt på fotballanlegget til SIL denne vindfulle lørdagen.

Kvalik?

Sesongens siste kamp denne sesongen er mellom Herd og Spjelkavik på Herdbana kommende lørdag klokken 12.00.

Spjelkavik har 37 poeng og 4.plassen på tabellen, Herd står med 34 poeng, men med dårligere målforskjell enn Spjelkavik. Lokomotiv Oslo på 5.plassen har også 37 poeng og kan true 4.plassen til Vika med et tap mot Herd.

Men det er to formsterke lag som skal kjempe på Herdbana lørdag, og begge holder seg i 3.divisjon. Spørsmålet er hvem som skal slippe kvalikkampene til NM neste år.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)