silrol 25

JEVNBYRDIGE   Både Spjelkavik og Rollon kom til flere sjanser i andre omgang, men resultatet ble 1-1. For Vika betyr det 3. plass på tabellen, og at de er ubeseiret hjemme. Rollon fikk brutt sin rekke av seire etter møte med vikagutta i G13. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Ubeseieret hjemme

SIL G13 brøt seiersrekka til Rollon, og er ubeseiret hjemme. Fabelaktig prestasjon av dyktige gutter.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                25.oktober 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL G13- Rollon G13 (1-1) 1-1: Trenertrioen Thomas Bjermeland, Vidar Finnøy og Magne Aarsnes har grunn til å være stolte av de i alt 24 djerve spillerne i spillergruppa si.

facebookknapp

Gror godt

Torsdag fikk de nemlig se elleve av spillerne bryte seiersrekk til tabellener Rollon med 1-1, etter endte to ganger 35 minutter.

Dette var siste høstkamp for G13, og det gror beviselig svært godt i vikafotballen. At Rollon nå skulle ”tuktes” var hele gruppa tydelig innstilt på.

Kampen var jevn under flomlyset på kunstgresset til Spjelkavik.

SE BILDENE NEDERST

Ubeseiret

-Vi var ubeseiret på hjemmebane, en trend vi var ivrige etter å beholde den gode trenden. Rollon ville ha åtte av åtte mulige seirer, det skulle vise seg å bli for tøft, sier trener Magne Aarsnes etter kampen.

-Heltfra start fulgte Vika-gutta kampplanen, bestående av blant annet høyt aggressivt press, og det til punkt og prikke. Rollon fikk liten tid med ball, og slet med å få til noe av det spillet som har hjulpet dem gjennom høsten. Og etter mye godt spill kom det første målet, og det gikk til Vika, sier han.

Det var Mateusz Woijtalik som satte målet for Spjelkavik, men det var ikke snakk om å legge seg bakpå av den grunn.

1-1 til pause

Målet gjorde imidlertid sitt til at Rollon måtte skjerpe spillet, og før pause klarte de å utligne til 1-1 like før dommeren blåste av til pause.

I andre omgang var det to jevne lag som kjempet. Og begge lag fikk kommet til sjanser, men det største presset det meste av omgangen hadde Spjelkavik.

-Det ble et helt greit uavgjort. Seiersrekka til Rollon ble brutt, og vi er ubeseiret på hjemmebane, sier Magne Aarsnes, og legger til at de er spent på neste sesong.

Akkurat det er han ikke alene om, for denne gjengen er ivrige med ballen, og ikke rent lite dyktige heller.

-Det er absolutt en dyktig gjeng. Fra tidligere i år spilte de seg til finalen i Lerum cup, og spilte seg inn i A-sluttspillet under Norway Cup, sier Magne Aarsnes til spjelkavika.no.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)