TENTE HÅP: Sigurd Vidhammer Tafjord skapte et ørlite håp mot slutten av siste ekstraomgang. Men Brattvågs Sondre Sandnes Beite sørget for seier 2-4 helt på slutten av 2. ekstraomgang. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Brattvåg (0-0) 2-4:  Men til slutt ble overmakten for stor, også for Spjelkavik, som viste å sparke fra seg i møkkaværet.

Jevn kamp

Det var et godt oppmøte tross et surt vær på årets første kamp på naturgresset til Spjelkavik.

Brattvåg, som ligger i 2.divisjon, en divisjon over vertene Spjelkavik møtte et lag som visste å ikke bry seg så mye om akkurat den forskjellen.

For det var en jevn kamp, der Spjelkavik hadde mye av føringen i 1.omgang.

Men det første målet kom ikke før seks minutter ut i 2.omgang, og det kom til Vika, signert Marius Myking Waagan.

Ekstraomganger

Omgangen kulminerte med uavgjort 1-1 etter endt til, men cup er cup, og den skal avgjøres.

Derfor ble det ekstraomganger der Brattvåg får to mål på ti minutter, før vikas Sigurd Vidhammer Tafjord skaper et håp hos et jagende vikalag ved å redusere til 2-3.

Tre minutter senere setter imidlertid Sondre Sandnes Beite inn sitt andre mål for Brattvåg, og dermed også spikeren i kista for videre NM-spill for Spjelkavika

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)