TOK POENGENE: Sarpsborg08 sitt andrelag tok alle tre poengene etter at Alexander Ruud Tveter fikk gå alene med ballen og satte kampens eneste mål. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Mål som gjelder

Spjelkavik var best på banen mot Sarpsborg08 sitt andrelag, men det var gjestene som tok poengene.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal

3.juli 2019

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Aarpsborg08 2 (0-0) 0-1: Etter tolvte serierunde ligger Spjelkavik nå på en sjetteplass, og har altså gått ned to plasser siden 30 mai.

Sjetteplass

To tap (mot Molde2 og Sarpsborg08), samt en uavgjort kamp (mot Lørenskog) har gitt sitt utslag etter 5-2 seieren mot Sunndal 30.mai.

4-0 mot Årvoll hjelper også på, for ellers hadde Vika nærmet seg stygt bunnen.

For Molde2 har gått forbi Spjelkavik med ett poeng. Bak kommer Herd som etter en treig start har begynt å vinne viktige kamper, nå sist 2-1 mot Stabæk2.

Herd ligger på 8.plass med 16.poeng, det samme som Nordstrand.

Sjanse på sjanse

Gårsdagens kamp beviser imidlertid at Spjelkavik er et lag som hører til i toppen av 3.divisjon, for tross mannefall holdt laget føringen i største deler av kampen.

Og var det noe en ikke manglet var det sjanser.

Vika presset og presset, og spesielt i andre omgang var det så å si enveiskjøring for hjemmelaget.

Sarpsborg08 2 hadde få sjanser i kampen totalt sett, men da Alexander Ruud Tveter fikk være alene med ballen kom målet.

Gjestene kunne returnere med 3.poeng i bagasjen.

Frode Fagermo kalte poenghøstingen til Sarpsborg08 et ran, og sett i lys av sjansene Vika hadde, presset de ga gjestene, og ikke minst trøkket de holdt i 90 minutter så har han rett.

Livet og fotball er ikke alltid rettferdig.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)