MÅLGIVENDE  Marius Myking Waagan (t.h) sender en nydelig ball inn i feltet. Der ventet Jonas Haugen Myrseth og fikk satt ballen i mål. Anders Myking Waagan satte de to andre målene til Spjelkavik mot Nordstrand. Dette var to straffemål. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Laget luke

Med kampen mot Norstrand fikk Vika en luke ned til gjestene som er på femteplass.

SE BILDESERIE NEDEST.

silfotbanner

byline friwal

29.september 2019

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Nordstrand (0-0) 3-0: Anders Myking Waagan satte to straffemål, og Jonas Haugen Myrseth scorte et praktmål etter en nydelig målgivende fra Marius Myking Waagan (Bildet over).

Sjanser

Men første omgang ble en byll Vika ikke fikk hull på.

De var hele veien klart i føringen mot gjestene fra Nordstrand, og selv om Oslo-laget slett ikke viste noen tendenser til å score, så gjorde derimot Vika det.

Men igjen ble det siste avgjørende borte for hjemmelaget.

Sjansene kom til dels på løpende bånd, men Vika fikk ikke hull på byllen.

Tre mål

I andre omgang ble det bedre, selv om to av målene kom på to straffespark som åpenbart var rett dømt.

Anders satte begge straffemålene sikkert i mål.

Da klokka viste 67 minutt kom Marius Myking Waagan i duell helt oppe mot cornerflagget, men kom seg fri og fikk lagt et supert innlegg i boksen.

Der sto Jonas Haugen Myrseth klar og fikk endelig satt ballen i mål etter en kamp der han var sterkt involvert.

Trygger 4.plassen

Fire kamper står igjen på programmet i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, der Spjelkavik nå ligger på en foreløpig trygg fjerdeplass med 35 poeng.

Rekkevidden opp til tredjeplassen kan jo selvfølgelig være mulig. Men den plassen har Sarpsborg 08 nå, og de har en kamp mindre spilt enn Spjelkavik og møter bunnlaget Sunndal som ligger på direkte nedrykk.

Men så er det jo fjerdeplassen som har vært trener Frode Fagermo sin ambisjon for Spjelkavik, og det kan se ut til å slå inn om de fire siste kampene også går Vika sin vei.

Herd neste

Neste bortekamp er mot naborival Herd som har tiendeplassen like over bunnstreken.

Kampen spilles lørdag 5.oktober.

Tilbake står Rommen (som er neste hjemmekamp 13.oktober), Sarpsborg 08 og Aalesund 2.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)