sil herd013

JUBEL FOR UTLIGNING:   Mathias Eikenes (t.h)  gratuleres etter praktscoringen mot Herd fredag. Det sørget for at Herd ikke fikk med seg alle poengene opp til kjøpesenterkvartalet. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

-Vi kom sterkt tilbake i kampen

Frode Fagermo likte derimot ikke de første 25 minuttene.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN

silfotbanner

byline pk                     4.september.2016

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL- Herd (1-1) 1-1:  - Vi var slett ikke helt med de første 25 minuttene av kampen mot Herd, sier spjelkaviktrener Frode Fagermo til spjelkavika.no.

facebookknapp

Unøyaktig

Herd spilte klart best fotball den første halve timen. Fra Spjelkavik fikk publikum være vitne til mye slurv og unøyaktigheter i perioden fram til det sto et kvarter igjen av omgangen.

Svakhetene til Vika ble rått utnyttet av herdspiller Preben Sætre og får satt ballen i mål etter snaue 20 minutters spill.

SE KAMPEN I BILDER NEDENFOR

Sur pille

Mot slutten av omgangen så vikaspillerne at dette ikke kunne fortsette og våknet opp minuttene før pause.

Kruttet og lunta var tørr, nå var det bare å eksplodere på naturgresset på Spjelkavik stadion, og dr. Mathias Eikenes ga Herd en sur pille et minutt før pause.

Mathias Eikenes utnytter muligheten maksimalt inne i feltet og setter ballen i mål.

Mathias, som er lege ved sykehuset i Spjelkavik, og med en lang fotballkarriere bak seg i gode klubber har for alvor funnet tilbake til formen etter det stygge beinbruddet i juni i fjor.

Den spillende legen visste hva som hadde skjedd i det samme øyeblikket han landet på bakken etter taklingen i hjemmekampen mot Hødd2. "Det er bare å ringe ambulansen med en gang", sa han, og meldingen ble plukket opp av hele stadion.

Spilleren med nr.29 på ryggen viser slett ingen frykt etter benbruddet som ga publikum frysninger. Måljakta og instinktet er på topp. Det viste fredagens kamp til fulle.

-Vika best

I andre omgang bølger kampen fram og tilbake. Spjelkavik viser tidvis samme storhet som før hvilen, men presset kom fra begge lag og med små marginer til å ta alle poengene. Slik ble det ikke, lagene måtte dele poengene.

-Selv om vi ikke var helt med de tjue første minuttene av kampen så mener jeg vi var klart bestgjennom hele andre omgang, sier Fagermo.

Formsterk Aafk2

Spjelkavik har dermed spilt sin første uavgjort kamp denne sesongen, mot Herds to. Imidlertid har Spjelkavik seks tap mot Herd som har to. Det gjør veien opp til suverene tabellener Herd og lagets 47 poeng hele ti poeng lang for Spjelkavik, som ligger på andreplass med 37.

Like bak kommer formsterke Aafk2 med 35 poeng. Aafk2 har vunnet sine siste åtte kamper. Ikke siden de møtte Spjelkavik 15.juni har laget tapt en kamp.

Neste oppgjør mellom Aafk2 og Spjelkavik blir på Spjelkavik stadion 8.oktober. (Se oppsettet nedenfor og link til tabell og kamper).

Men før dette skal Vika møte Florø2 borte neste søndag, og Sogndal2 hjemme 19.september.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)