sil fyl 14

GA POENG:   Knut-Idar Dalhus (nærmest) satte målet for Spjelkavik like etter start på 2.omgang. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Nå trenger Vika poeng

Til det må de bruke ferdighetene de tross alt har.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                18. juni. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Fyllingsdalen (0-0) 1-1:  Nok en gang gir Spjelkavik fra seg poeng, i går mot Fyllingsdalen hjemme.

facebookknapp

"Eide" kampen

Dette var en kamp som, etter en jevnt bølgende 1.omgang ble en kamp Vika ”eide” etter tidlig scoring i 2. omgang.

Men eierskapet holdt ikke helt inn.

Spjelkavik var farlig også i 1.omgang, men det ville seg ikke helt for Mathias Eikenes eller Knut-Idar Dalhus, som fikk de største sjansene i omgangen.

Kampen er jevn, og Fyllingsdalen viser seg fram på dødballer, men som det heller ikke blir noe av.

Tidlig scoring

I 2.omgang er det Knut-Idar Dalhus som setter ballen i mål etter kun to minutters spill. Forsvaret til Fyllingsdalen holder ikke mål, noe Dalhus utnytter da han fra under 20 meter sender ballen i mål.

Men igjen avgir Spjelkavik poeng i siste del av kampen.

Mot Lysekloster måtte laget returnere uten poenget de i 91 minutter hadde i lomma.

Mot Fyllingsdalen er det et par minutter før full tid det skjer.

(Saken fortsetter under bildet):

sil fyl 23

FELLES:  Her, like før kampslutt feller Trond Håkon Edøy en Fyllingsdalspiller ute på kanten, men innenfor 16-meteren. Resultatet ble 1-1.

”Arbeidshesten” Trond Håkon Edøy og de andre vikaspillerne merker at gjestene presser på.

Og ute på kanten, men innenfor strafferamma feller Trond Håkon en spiller fra Fyllingsdalen, og dommer Even Myrheim blåser og peker på straffemerket.

Det uunngåelige skjer. Fyllingsdalen utligner og sender ballen i nota bak keeper Tor Erik Larsen, som skriker i fortvilelse over å gi fra seg to poeng.

For dette var også en kamp der Vika kunne surfet inn med forventet gevinst. Slik ble det ikke, og Spjelkavik trenger nå sårt en seier, for streken for nedrykk har kommet stadig nærmere de siste kampene.

Etter kampen mot Lysekloster sa trener Frode Fagermo at en normalt samler poeng, ikke prestasjoner, men at under noen omstendigheter blir det slik. Og prestasjonene til Spjelkavik er gode, tross alt. Det viser ikke minst kampen mot serielieder Lysekloster.

Nå må laget bruke ferdighetene de har. Det ekstra lille som trengs for å klatre på en tabell der nedrykksstreken det siste har kommet stadig nærmere. For Spjelkavik ligger nå kun to fattige poeng over AaFK2 som med sine ni poeng ligger under streken.

Neste sjanse er borte mot Førde, kommende lørdag.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)