sil herd 32

RETT PLASS:   Herds Parfait Bizoza står rett plassert da ballen fra hjørnesparket kommer inn i feltet, og sørger for 0-1 ledelse til de blåkledde. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Nok et surt tap for Vika

Vika best, men dårligst på å utnytte sjansene - Herd vant.....igjen.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                2. juli. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Herd (0-0) 0-2: Det var duket for stort lokaloppgjør på Spjelkavik stadion, da selveste nabo Herd kom på besøk.

facebookknapp

"Herdspøkelset"

Og dette skulle bli oppgjøret der Frode og Tor Hognes gutter skulle dytte Herd-spøkelset ut i intet.

Og det begynte best for Spjelkavik. For allerede etter snaue ti minutter kom den første sjansen til de rødkledde. Lars Austnes kommer alene mot en keeper Henrik Skaugeseth Hagen som står svært klar og redder.

Deretter er kampen jevn, men det er Spjelkavik som presser mest og har ballen mest.

Ti minutt før pause ser det endelig ut som at Spjelkavik skal få målet de faktisk hadde fortjent etter all jobbingen. Men nei.

Like etterpå er det Herd som får en stor mulighet, og beviselig lever kampen da lagene går til pause, og yngstes spillerne i hver klubb får bruke gressmatta til underholdende straffesparkkonkurranse.

Herd mer med

I andre omgang er det Herd som er nær å lykkes med en sjokkåpning på omgangen.

De blå går rett i strupen på Spjelkavik, men lykkes ikke.

(Saken fortsetter under bildet):

sil herd 38

SURT:  Trener Frode Fagermo skjulte ikke at tapet mot Herd var en sur og bitter pille

Annullerer mål

Midt i omgangen får imidlertid Benjamin Sunde ballen i mål etter en duell med Herds keeper.

Dommer Torgeir Halsen mener imidlertid at det er et angrep på keeper og annullerer målet. En avgjørelse som får vikabenken til å gå i fistel, og det etter flere avgjørelser trenerduoen til Vika har vært tydelig lite fornøyde med.

Fem minutt før full tid står Herds Parfait Bizoza på rett plass til rett tid og får headet den i nota etter en corner for Herd. 0-1.

Fortvilelsen er syndlig hos vikaspillerne som tross alt har vært best med ballen gjennom oppgjøret. Og verre skulle det bli.

To minutter før full tid øker Herd ledelsen etter et tafatt vikaforsvar lar Bendik Mathiesen komme gjennom. Kun en alt for kort vikafot settes inn som motstand. Keeper Tor Erik Larsen må se spikeren slås i kista bak seg.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)