sil dro 23

BESTE VIKASPILLER:   Stian Sunde ble kåret til kampens beste vikaspiller av ekspertpanelet. Og sammen med broren Benjamin var de to svært sentrale i oppgjøret mot Drøbak-Frogn. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

-Det blir tett hele veien

Spjelkavik dro litt fra lørdag, men med flere kamper. Frode Fagermo sier laget må vinne mer borte.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                25.august 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Drøbak-Frogn (1-0) 3-0: Seks gule fra dommer Even Myrheim forteller sitt om et oppgjør der spillerne ”slamret med dørene”.

facebookknapp

Ampert.

For det var tidvis ampert, ja faktisk brutalt da Spjelkavik tok mot gjestene fra Drøbak. Og det gikk begge veier.

Det ble tidlig klart at Spjelkavik ikke ønsket seg noen reprise av oppgjøret mot Drøbak-Frogn i mai. Da ledet Vika med to mål før pause, men tapte 4-2.

Først etter en snau halvtime ut i kampen fikk Vika uttelling.

Ufarlige gjester.

Etter et frispark kommer Bejnamin Sunde tett inn på keeper og mål. Der sender han ballen hodestups inn i nota, og Vika kan gå til pause med ledelse 1-0.

I andre omgang presser Vika mer enn i første, da kampen var mer jevn i styrke mellom lagene.

Gjestene kommer mer inn på Vika sin banehalvdel, men det skapes aldri noe farlig sett med Vika-øyner.

Sunde-Show.

Derimot er det Spjelkavik som få økt ledelsen til 2-0 mot enden av en lang og til dels hissig andreomgang.

Det er nå brødrene Sunde setter inn støtet.

Og det er Stian som sørger for oppkjøringen på høyrekanten og blir drevet fram av et unisont vika-kor som roper ”GÅ STIAN!” og nettopp de gjorde han, og i oppløpet ser han broren Benjamin og sender ballen inn mot spissbroren, som skyter på keeper, men som sørger for å ta returen. Team-Sunde skapte jubel blant de alt for få oppmøtte på Spjelkavik stadion.

Godt betalt.

Fire minutter legger dommeren til etter all kortbruken og byttingen. Men Anders Myking Waagan trenger kun et av ekstraminuttene på å øke ledelsen til 3-0.

(Saken fortsetter under bildet):

frode fagermo

VANT FORTJENT:  Spjelkavik vant fortjent, tross få sjanser, mener trener Frode Fagermo.

Vikatrener Frode Fagermo mener han og laget fikk svært godt betalt etter kampen.

-Vi vinner fortjent. 3-0 er kanskje litt mye, i forhold til at det ikke akkurat haglet med sjanser. De har to sjanser på 90 minutt. Vi har en to tre i tillegg til scoringene.

-Totalt sett en god kamp, robust defensivt og holder nullen for andre gang på rad hjemme.

-Tidvis oppjaga og ampert?

-Jo, men blir litt slik med banen også. Glatt og bløtt. Og de var nok litt mer ampre enn vi var. Men en bra kamp med bra fysikk.

-Nå er det tett på tabellen?

-Jo, og det kommer til å være tett hele veien. Derfor er vi avhengig av å ta alle tre poengene på hjemmekampene, men vi må vinne flere bortekamper, sier Frode Fagermo til spjelkavika.no.

Spjelkavik ligger nå på 7.plass med 21 poeng. Laget har to flere kamper enn Herd som har 17.poeng, og Ullern som har 20.

Neste kamp for Spjelkavik er borte mot KFUM2.

8.september møter de nettopp Ullern på hjemme.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)