silril omk 03

FIRE MÅL:   Benjamin Skulstad Sunde satte totalt fire mål i oppgjøret mot Rilindja. I tillegg ble han fortjent kåret til kampens Vikaspiller. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Storseier til Vika

-Vi begynte mest å se på målforskjellene, sa Frode Fagermo.

silfotbanner

byline friwal                                10.oktober 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Rilindja (2-1) 7-2: Først gikk det vått for seg, så hett for seg. Kampen mot Rilindja førte til krangel og diskusjon. Men nå er kampen spilt. Og den ble målrik.

facebookknapp

Vika presset

23 minutter ble spilt 22.september, før dommer Bendik Haarberg stoppet vannshowet på stillingen 1-0 til Spjelkavika.

Og det var fasit da samme dommer blåste i gang omkampen mot oslolaget Rilindja onsdag. Og det var Spjelkavik som tok føringen i kampen, selv om gjestene ikke lot seg spille ut aldeles. De kom raskt på farlige kontringer.

Etter Benjamin Sundes straffemål i den opprinnelige kampen ble det Anders Myking Waagan som startet med mål etter sju spilte minutter 2-0 til Vika.

Bardh Shala reduserte til 2-1 før pause.

(Saken fortsetter under bildet):

silril omk 02

STIAN:  Stian Sunde var blant målscorerne mot Rilindja.

Nytt Sunde-Show

Etter pause er det Stian Sunde som setter ballen i mål, og nok en gang Anders Myking Waagan som kom med sitt andre i det 53.spilleminutt.

Åtte minutter senere er det Benjamin Skulstad Sunde som setter sitt andre i oppgjøret 5-1 til Spjelkavika.

Men Benjamin var langt fra ferdig. To mål til satte han, og står med fire mål i oppgjøret.

Rilindjas Ozan Turan reduserte imidlertid før de to siste målene til Spjelkavika.

-Vi så etter hvert mer og mer på å få en god målforskjell. For her kunne vi satt mange flere mål, sa Frode Fagermo etter kampen.