sil herd 23 topp2

TO MÅL:   Anders Myking Waagan (midten) satte to av de fire vikamåla mot Herd. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Jaget "Herd-spøkelset"

Forrige seier var i 2010. Og nå kan Vika feire 4.plassen i ligagruppa.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN

silfotbanner

byline friwal                                28.oktober 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | HERD - SIL (0-4) 1-4: Både Herd og Spjelkavik sine supportere på Herdbana så med undring på resultattavla ett er 45 spilleminutt. 4-0 til Spjelkavik.

facebookknapp

Kom raskt

De tre første målene kom som perler på ei snor, og i løpet av sju minutter.

Benjamin Skulstad Sunde åpnet kalaset etter 21 minutter ved å heade ballen i mål fra en corner.

Deretter ble det Sigurd Vidhammer Tafjord sin tur å bruke hodet til å øke ledelsen.

Anders Myking Waagan satte 3-0.

Like før dommer Mathias Smehus Kringstad blåste av til pause var det nok en gang Anders Myking Waagan sin tur. Våkent utnyttet han et uheldig utspill fra Herd-keeper Glenn-Ole Tilseth og sørget for 4-0-

Kom raskt

Vika tok så absolutt duellene i 1.omgang og kunne fort ha hatt en større ledelse før pause.

I andre omgang fortsatte presset Vika hadde på Herd i første omgang. Men nå er hjemmelaget mer med, og mer målfarlig.

Et par farlige sjanser ble fanget opp av keeper Odd Einar Hatløy, men i kaoset som oppstår i en av situasjonene er det Herd-kaptein Vegard Bruland som kan notere seg reduseringsmålet.

Kom raskt

Spjelkavik sikret seg 4. plassen etter 26. og siste serierunde i Norsk Tipping Ligaen 2018. Noe som innebærer at laget slipper å spille kvalikrundene til NM neste år.

Spjelkavik og Lokomotiv Oslo har begge 40 poeng, men Vika tok 4.plassen på målforskjellen. Lokomotiv Oslos solide 6-1 seier mot Ullern hjalp ikke på å kapre plassen.

Herd deler poengsum med Drøbak-Frogn med 34 poeng, men sikrer 7.plassen på målforskjellen.

Begge lag holder seg i ligaen neste år. Det gjør imidlertid ikke Rilindja, Kristiansund 2, KFUM 2 og Hødd 2.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)