STRAFFE: Sykkylven IL og J16 ble for sterke for Blindheim IL i finalen til Ramudden-Cup i helga. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Avgjorde på straffe

Sykkylven slo Blindheim etter straffekonkurranse for J16 under Ramudden-Cup i helga.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal

8.april 2019

baronen pageann

Spjelkavika.no | RAMUDDEN-CUP For første gang arrangerte Spjelkavik IL fotball Ramudden-Cup, en etterlengtet cup for ungdom fra 14 til 19 år.

Etterlengtet

Tre dager denne helgen har den nye 11`er turneringen skapt mye fotballglede, og arrangøren Spjelkavik IL er fornøyd med turneringen.

-Dette er absolutt noe å bygge videre på, sier markedssjef Kurt Svendsen i SIL til Spjelkavika.no. Daglig leder Magnus Antonsen i SIL-fotball er enig.

For begge er svært klar over at når det for de yngste klassene er cuper og turneringer i fleng, har det vært et behov for å få til et eget arrangement for ungdom.

Derfor tror de at Ramudden-Cup har kommet for å bli.

SE BILDESERIE NEDERST

Vi var på kunstgressbanen til SIL da finalene til J16 og G19 ble spilt, turneringens to siste kamper for i år.

Straffekonk

Kampen mellom jentelagene Blindheim IL og Sykkylven IL ble en jevn kamp som etter ordinær tid endte 2-2.

Dermed kalte dommeren lagene til seg for å få avgjørelse på straffespark.

Også der ble det jevnt, men Sykkylvens keeper var hakket kvassere og sørget for redning ved å slå ballen over mål i det siste og avgjørende straffesparket.

(Saken fortsetter under bildet):

SIF/HESSA: SIF/Hessa slo Blindheim IL 2-0 i finalen for G19 under Ramudden-Cup søndag.

SIF/Hessa vant

I finalen for G19 var det SIF/Hessa og Blindheim IL som skulle møtes til dyst.

I første omgang fikk SIF/Hessa to mål og gikk opp i ledelse 2-0, en ledelse som sto kampen ut.

Blindheim IL lå imidlertid ikke langt etter i initiativ, spesielt i deler av 1.omgang kunne ledelsen til SIF/Hessa fort blitt truet.

Fire lag fra vertene Spjelkavik kom til semifinale, men tapte klart sine kamper.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)