VIKA TOK TRE POENG: Eirik Nakken Høvik (nr.24) har akkurat satt inn 4-2, og det jubles . Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Sikker Vika

Tross "glefsing" fra Sunndal kunne Spjelkavik sikre nye tre poeng rimelig trygt.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal

30.mai 2019

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Sunndal (1-0) 5-2: Snaue halvtimen gikk før Spjelkavik fikk hull på byllen, og da etter et vakkert mål av Anders Myking Waagan. Og det forble omgangens eneste mål.

Beit fra seg

Spjelkavik klart best i første omgang, men gjestene, som står uten poeng etter sju runder, kunne glefse fra seg til tider på naturgresset til Spjelkavik.

Selve målkalaset kom først i andre omgang. Og det var gjestene Sunndal som startet med et mål av Chrisander Nyland.

2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-2

Men utligningen fikk tilsvar etter snaue fire minutter, 66 minutt ut i kampen. Benjamin Skulstad Sunde satte 2-1, før Daniel Stensøe fulgte på med 3-1 ti minutter senere.

Klabb og babb, og en vikafot som ikke traff ballen førte til at Sunndals Tor Erik Torske fikk en enkel jobb med å sette 3-2.

Men så var det slutt på det meste fra gjestene.

Spjelkavik på sin side hadde noen mesterlige sjanser.

Først seks minutter før full tid ble det ny nettkjenning ved Eirik Nakken Høvik, oppfulgt av Sigurd Vidhammer Tafjord som signerte sluttresultatet 5-2.

Fjerdeplass

Spjelkavik har nå spilt åtte runder av ligaen, og ligger på fjerdeplass med 14 solide poeng.

På topp troner EIdsvold TF med 19.poeng.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)