TOK UNNA: Angrepsspillerne til Spjelkavik og Molde2 prøvde gang på gang, og det manglet ikke på store sjanser. Men det ble keeperne Hansen (SIL) og Ranmark (Molde) som gikk seirende hjem. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Tok unna

Keeperne Henrik Hansen (SIL) og Mathias Ranmark (MFK) tok unna alle forsøk på mål.

SE BILDESERIE NEDERST I SAKEN

silfotbanner

byline friwal

16.september 2019

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Molde2 (0-0) 0-0: Det ville seg ikke for angrepsspillerne til Spjelkavik og Molde2 da lagene møttes til tjuende serierunde på naturgresset til Spjelkavik.

Keepernes kamp

Angrepsspillere som Anders Myking Waagan prøvde igjen og igjen å få hull på byllen, men ballen gikk enten i tverrligger, stanga eller i nevene på Hansen og Ranmark.

Spesielt fikk Henrik Hansen vist hva han er god for da Molde2 fikk straffe tidlig i andre omgang.

Hansen reddet mesterlig, men fikk likevel en retur mot seg. Den sjansen utnyttet Molde2 dårlig og ballen gikk langt over mål.

Jevnt

I første omgang var det Spjelkavik som hadde føringen, men det var to jevne lag som møttes på ei våt og treig bane.

Ut mot slutten av omgangen var det Molde2 som hadde mye av føringen.

I andre omgang likeså. Begge lag vekslet på å føre an i regndansen, før dommer Øystein Simon Ytterland mente nok var nok.

Poengdeling, og seier til begge keeperne.

4.plass

I det Spjelkavik har seks seriekamper igjen for sesongen ligger laget på 4.plassen med 29 poeng, ett mer enn Nordstrand og to poeng mer enn Molde2.

Opp til Sarpsborg 08 er det seks poeng og en god luke, men nedover er det like jevnt, nemlig seks poeng ned til bunnstreken en må holde seg over for å stå i divisjonen.

På de fem siste kampene står Vika med to uavgjort, to seiere og et tap.

Laget er i form til tross for at høsten har satt sitt preg på spillerstallen.

Årvoll neste

I neste seriekamp møter Spjelkavik bunnlaget Årvoll borte. Laget sliter helt i bunnen med elleve poeng.

Neste hjemmekamp. 28.september blir nok mer av det jevne slaget da Nordstrand kommer på besøk.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)