KLAR FOR QUIZ: Jentene på håndballaget J14 til SIL er ikke gamle nok til å delta på "Vika-Quiz", men kan fort bli serievinner med pengene som kommer inn. QuizMaster og håndballpappa Frode Fagermo er klar til å sjekke status på vikafolkets kunnskaper. Foto: KIMY HJEMAAS FAGERMO OG SPJELKAVIKA.NO


Smartest i Vika?

Er du og gjengen din de smarteste hodende i Spjelkavika?

 


byline friwal

27.februar 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | QUIZ: Det kan en jo få svar på 20.mars når foreldrene til håndballjentene i J14 arrangerer ”Vika-Quiz” på SIL-huset.

 
QuizMaster
QuizMaster er tidligere vikatrener for A-laget i fotball, Frode Fagermo.
 
Med andre ord er lydanlegg overflødig, konkluderes det med i invitasjonen.
 
Det er til inntekt for håndballaget at håndballpappa Frode skal spørre ut vikafolket denne kvelden.
 
Inntekt til J14
-Jente 14 år må gjøre tiltak for å skaffe inntekter til turnering og reise i forbindelse med sluttspill i serien, der de møter serievinnere i andre fylker, forteller Kimy Hjemaas Fagermo til Spjelkaivka.no, og som er grunnen til at hun låner bort ektemannen til vikas kloke hoder denne kvelden.
 
-Mye tyder på at jentene til SIL-håndball kan bli serievinner, men dette betyr store kostnader. Derfor hiver vi foreldre oss rundt og arrangerer ”Vika-Quiz”, sier hun, og legger til at premepotten ikke burde skremme noen.
(Saken fortsetter under bildet):

KREVER SVAR: Frode Fagermo er vant til å kreve svar fra alt og alle. 20.mars er det vikafolket som må svare når Frode er QuizMaster i "Vika-Quiz" på SIL-huset.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Store premier

-Næringslivet er helt fantastisk.
Vi har fått på plass premier til over 25.000 kroner, og mer kommer.
 
Alt blir offentliggjort i arrangementet vi har opprettet på facebook, og da blir det nok rift om de siste bordene, legger hun til.
 
Kjøp et bord
For det er bordet en betaler for under ”Vika-Quiz”.
 
Det er lagt ut for salg 20 bord til en pris på 750 kroner bordet. Med andre ord er det her snakk om spleiselag for å ha det moro, samt og sloss om tittelen ”Vikas smarteste hoder”.
 
-Det er første mann til mølla, og en kan betale både til konto og med vipps. (Se arr.).
 
-I tillegg blir det loddsalg med knallgode premier, musikk og dans. Det blir også servering av drikke og snack, med en aldersgrense på 20 år, sier Kimy og oppfordrer folk til å hive seg rundt før de siste bordene forsvinner.