soulch page

JULESTEMNING:   Aalesund Soul Children er klar for å gi deg julestemning, og inviterer til to konserter i helga. Foto: ANDRÉ HÅBERG


Julekonsert med Soul Children

To konserter skal Aalesund Soul Children holde denne helga.


byline friwal                                22.november 2017


 

 baronen pageann

Spjelkavika.no | KULTUR: Nå er tiden her da kulturtilbudene står i kø for et lengtende publikum. Aalesund Soul Children er en av de som møter sitt publikum.

facebookknapp

 

To konserter

Og det er jul det dreier seg om både for Soul Children og alle de andre som i ord og toner skal gi oss den rette stemningen. Og hvem tilhører jula om ikke barna?

dagotto ann

Derfor er det jo på det vakreste når barn og ungdom viser seg fram etter en høst med øving og trening. Og det loves stor og god julestemning når Aalesund Soul Children inviterer til to julekonserter.

Det friske koret kjører i gang førstkommende lørdag på Pinsekirka på Moa, og fortsetter i Sula Frikyrkje dagen etterpå.

 

Julestemning

-Her blir det ekte julestemning med masse sangglede og herlige juletoner, skeriver André Håberg i en pressemelding.

- Repertoaret inneholder både gammelt og nytt, og gjengen mellom 10 og 19 år har øvd hele høsten mot julekonsertene som er et av årets store høydepunkt. Koret teller rundt 100 medlemmer som kommer fra Ålesund og kommunene rundt.

 

CD og DVD

Koret skal ikke bare holde konserter denne helgen, de slipper også sin nye CD/DVD som ble spilt inn live under den store festivalen «Sea Side Soul» i pinsa.

Da var soul-children kor fra hele landet samlet i Sparebanken Møre Arena for felles sang.

Så vil du fyre opp julestemningen hos deg selv så er det slett ikke en dum idè å avlegge en Soul Children sine konserter et besøk.