FORBEREDELSER: En av planleggingsgruppene til koret Càntabile sin Høstmesse i full aksjon med forberedelsene. (f.v). Berit Berg Svensli, Bente Karoliussen, Turid Linge, Åse Breivik, Hildur Støylen og Liv Karlsen. (Foro: Privat.).


Lill (9) på Høstmesse

Du så henne kanskje på Norske Talenter. Lill Szeflinsky (9) er en av deltagerne på høstmessa til koret Càntabile i Spjelkavika.

 


byline friwal


14.oktober 2019baronen pageann

Spjelkavika.no | KULTUR: Lille Lill Szeflinsky fra Ålesund gikk videre i Norske Talenter på TV2 med sitt vakre fiolinspill. Lørdag 2.november kommer hun til Spjelkavik bedehus.

 

Unge talenter

Da arrangerer nemlig koret Càntabile sin svært så varierte høstmesse.

-Ja, du kan lytte til musikalske perler fra unge lovende talenter, som Lill, smake på herligheter fra vårt store sunnmørske kakebord, eller kjøpe flotte ting fra vårt store utvalg av egenproduserte ting, sier Berit Berg Svensli til Spjelkavika.no.


(Saken fortsetter under bildet):

SKAL SPILLE:  Så du Norske Talenter? Der gikk ni år gamle Lill videre etter et fantastisk fiolinnummer. 2.november kommer hun til Høstmessa koret Càntabile arrangerer i Spjelkavik bedehus.
Foto: Skjermdump TV2


Allsidig

Hun er med i økonomi og arrangementskomiteen, og en av planleggingsgruppene i koret.

Og de har slett ikke lagt på latsiden. For Høstmessen skal være allsidig med kultur, noe godt å spise og salg av selvproduserte ting.

Det er første gangen det aktive koret prøver seg med en Høstmesse, og blir det vellykket skal en ikke se bort fra at det kommer flere.


(Saken fortsetter under bildet):

NY EIER?: Koret Càntabile har lagt seg i selen og presenterer en stor selvproduksjon på Høstmessa. Som denne dukken og alt tilbehøret.
Foto: Privat


-Vi gleder oss og håper på et stort publikum denne dagen, sier Berit Berg Svensli.

-Vi har en stor egenproduksjon som legges fram på messa, blant annet en dukke med seng og stor garderobe som ønsker seg nye eiere.

-I tillegg kan en kjøpe fra et bredt utvalg produkter fra verkstedet til Ålesund fengsel og Made in Fjords. Det blir loddsalg med masse flotte premier, egen matbod med gjærbakst, lefser og kaker for salg, og selvfølgelig åpen kafé hele dagen fra kl. 11.00 til 17.00, forteller Berg Svensli.

Koret lover musikalske perler under Høstmessen.

I tillegg til Lill Szeflinsky kommer Josef Nedregård, Jan Hovden, Anna Verona Muno,. The Unknown og Anna Sofie Sørheim.


Stedet er altså Spjelkavik bedehus, lørdag 2.november fra klokken 11.00 til 17.00. (Se forøvrig "Det skjer i indre bydel").