TAR AV I UTLANDET:   Videoen My Bagdaddy går unna i utlandet, noe også spjelkavika.no har fått merke. Det setter mannen bak, Terje Sporsem stor pris på Video: TERJE SPORSEM


Suksess i en rekke land

Terje Sporsem (40) har stor suksess med sin video «My Bagdaddy».

SE VIDEO OVER.

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                              5.august.2016


naf 480page

Spjelkavika.no | KULTUR: Videoen ”My Bagdaddy”, signert ålesundskomikeren Terje Sporsem (40) tar nå for alvor av i utlandet.

 

Mandag skrev spjelkavika.no om videoen der Sporsem, i en video med sterke homoseksuelle undertoner går løs på terrororganisasjonen IS, og dens leder Abu Bakr al-Bhagdadi.

 

facebookknapp

 

Tar av internasjonalt

I videoen innleder komikeren et homoseksuelt ”forhold” til IS-lederen der både romantikk, babyolje og BDSM-leketøy er blant ingrediensene.

 

Nå tar videoen av internasjonalt, noe også Nettavisen spjelkavika.no fikk erfare.

 

Som medier flest la vi Sporsem video på vår egen videokanal for å videre kode den inn mot vår nyhetssak om videoen.

Men det var vi ikke alene om.

 

Britiske The Independent brukte spjelkavika.no sin youtube-kanal for å linke opp mot saken de laget, noe også andre gjorde.

 

LES OGSÅ: TULLER MED IS-LEDEREN

 

SE VIDEOEN OG LES SAKEN

sporsemvideo page

 

Dette har medført en enorm trafikk til vår videokanal. På få dager hadde 34.000 mennesker sett videoen, samt lagt igjen en rekke kommentarer i kommentarfeltet.

 

I skrivende stund har 47.428 personer vært inne og sett videoen via vår kanal.

 

Mange av disse seerne er naturlig nok fra utlandet. Derfor har spjelkavika.no linket inn i videoen en sti til en engelsk tekstet versjon Terje Sporsem nå har fått laget.

 

(Du kan klikke deg inn på vår videokanal her, der du også finner de øvrige videoene spjelkavika.no omtaler, og du kan klikke deg inn som følger for å oppdateres når videoer legges inn).

 

Hovedpersonen selv er overveldet, for de i overkant 47 tusen som har sett musikkvideoen hos spjelkavika.no er en dråpe i havet i forhold til det totale tallet.


 (Saken fortsetter under bildet)

independent

UTLANDET:  Flere medier i både England, Russland og USA har omtalt videoen. Blant de første var britiske The Independett.
Foto: SKJERMDUMP / Spjelkavika.no


 

Vil ha oversikt

-Vi prøver å få en oversikt over hvor mange som ser den, men det er en del medier som legger den ut på egne servere.

 

Det vi vet er at den til nå i alle fall har gått ut i England, Russland, USA, Peru, Venezuela, Sverige, Australia, samt at noen av de største nyhetsbyråene i verden la ut link til videoen. Og da skjer jo ting fort, forteller Sporsem til spjelkavika.no.

 

-Så en skjønner at det er vanskelig for oss å få helt oversikt.

Det jeg i alle fall vet med sikkerhet er at over hundre tusen har sett den på min egen facebookside etter at svært mange har delt den.

 

TIlbakemeldingene

-Du tar en kjent terrorist for deg i videoen, og mange kommentarer går på om du får trusler. Hva er tilbakemeldingene?

 

-Vel, jeg ønsker ikke å kommentere det mer enn at 99,9 prosent er ekstremt positive sier Terje, som naturlig nok får sitt av kommentarer fra venner og kjente.

 

Som komikerkollega Amdré Jerman:

 

«Den fikk internasjonal oppmerksomhet gitt. Du har vært en god venn, Lykke til videre hahaha», men følger opp med en beroligende trøst; «Neida, bra jobba, og grattis!»

 

Vi har regnet ut at på vår kanal, samt Terje Sporsems kanaler har 167.000 mennesker sett videoen, også det trolig en dråpe i havet internasjonalt.