loppe page

LOPPEMORO:   "Loppe-Lill" Rustad (på akebrettet) storkoste seg sammen med Lillian Vad under rekordloppemarkedet i fjor. Nå er de klar for nytt loppemarked. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


-Du vet ikke helt hva du trenger før du ser det!

Lill Rustad er overbevist om at det er både sunt og moro å gå på loppemarked - Spesielt SIL-Fot sitt

 

silfotbanner


byline friwal                                9.august 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHHETER: Nå er Lill Rustad – alias - ”Loppe-Lill” klar for loppemarked nr. 12 i rekken.

 

facebookknapp

 

Ny rekord?

I fjor ble det ny rekord da Spjelkavik IL Fotballgruppa arrangerte loppemarked. Lill Rustad og gjengen hennes telte penger til langt på natt, og Spjelkavika.no ramla av da summen var kommet opp i 110.000 viktige kroner til vikafotballen.

Nå satser ”Loppe-Lill” på ny rekord.

-Ja, vi håper det skal bli det ja.

 

Truet av facebook?

-Men nå er det kommet en haug sider på sosiale medier der folk kan gi bort eller selge slike ting som dere får inn her. Truer ikke det driften litt?

-Nei, fordi det som kommer inn her ikke er så lett å få tak i. Mye av det som er på sosiale medier er langt dyrere også enn det de får her.

-Ikke minst får du se det du skal kjøpe om du kommer på et loppemarked, og så er det kult å gå på loppemarked. For det er jo også slik at du ikke vet helt hva du trenger, før du ser det her. Impulskjøp kalles det, sier loppegeneralen.


(Saken fortsetter under bildet):

loppemarked005

ET KUPP?:  Ønsker du å gjøre et kupp eller to så er loppemarkedet til SIL-Fot tingen. 
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Auksjon

Og Lill Rustad og SIL vil også i år gjenta suksessen fra i fjor. Da hadde de auksjon på loppemarkedet for første gang. Og i år står fotballgruppas leder, Knut A. Mo klar med klubba.

 

-Auksjonen blir på lørdagen klokken 14.30, sier Lill.

Og klokken 12.00 lørdag 9.september åpner Lill dørene inn til Tafjordhallen. Både lørdag og søndag holdes loppemarkedet åpent fra 12.00 til 15.00., og Lill med en hel liten armada fotballforeldre sørger for både kaffe og noe godt å bite i.

 

Trenger lopper

-Og vi trenger lopper, så nå jakter vi på godbitene. De kan en komme og levere allerede på onsdag og torsdag fra klokken 17.00 til 22.00.

-Henter dere lopper?`

-Ja, men vi henter kun møbler. Ellers leveres alt direkte til hallen.

-Hva er dere ute etter?

-Alt er av interesse. Klær, bøker, møbler, kopper og kar, leker og lignende. Vi fyller på med nye lopper for salg også søndagen. Og husk at her er det både betalingsterminal og ypperlige parkeringsforhold, forteller en jaktklar loppegeneral til spjelkavika.no.