bystyret04

LA FREMMERHOLEN DØDT:   Flere var møtt opp for å følge debatten og avstemmingen. Helga Krogsæter Ytrebø (foran) og Grethe Loe slapp jubelen løs når resultatet var klart . Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


-Jippi. Nå er vi glad

Fremmerholen som alternativ er lagt dødt. Nå jubles det i Spjelkavika.

 

 

 


byline friwal                                27.september 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Etter mange runder med utredninger, og ikke minst en lang debatt og protestaksjoner, kulminerte saken om vannbehandling i bystyret i dag.

 

facebookknapp

 

Droppet Fremmerholen

Mandag behandlet Arbeiderpartiet saken om plassering av vannbehandlingsanlegget, og gruppeleder Svein-Rune Johannesen foreslo å gå for en utredning, og å droppe Fremmerholen som alternativ.

Etter en lang debatt vedtok et enstemmig bystyret Arbeiderpartiets forslag om å droppe Fremmerholen som alternativ.

Frp, Høyre og Bylista kom imidlertid med et ekstrafoslag om også å legge Holsfjellet dødt, men fikk ikke flertall for dette.

-Det er kun statuer som ikke endrer mening, sa Johan Grytten (KrF) da han forsvarte det talerne fra Høyre og Ålesundslista kkalte Arbeiderpartiets snuoperasjon.

 

(Saken fortsetter under bildet):

bystyret01

 FORSLAGSSTILLER:  Thor Hansen (Ap) forsvarte Ap sitt forslag om å legge Fremmerhol-alternativet dødt.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

-Jippi

Flere var møtt fram i bystyresalen for å overvære debatten om vannbehandlingsanlegget. To av dem var lederne for «Nei til vannbehandlingsanlegg i Fremmerholen», Helga Krogsæter Ytrebø og Grethe Loe, samt en rekke andre fra blant annet «Lillevannets venner» og naboer.

-Nå er vi bare kjempeglad for at politikerne til slutt kom fram til at Fremmerholen ikke var et godt alternativ, sier Helga Krogsæter Ytrebø til spjelkavika.no etter debatten.