MATFESTSJEF:   Trine Klemetsen og SindreTollås Veblungsnes har via Bypatrioten vært engasjert i Den Norske Matfestivalen to år på rad. Nå tar Trine over stafettpinnen som daglig leder etter Terje Devold. Foto: BYPATRIOTEN


-Selve drømmen ditte!

Trine Klemetsen (41) tar over Den Norske Matfestivalen etter Terje Devold.


byline friwal                                10.januar 2019


baronen pageann

 

Spjelkavika.no |  NYHETER: På høsten i fjor ble det kjent at daglig leder for Den Norske Matfestivalen, Terje Devold hadde ledet sin siste festival.

facebookknapp

 

Omfattende

Nå har han gitt stafettpinnen videre til Trine Klemetsen som fra før er gründer og daglig leder av Bypatrioten.

-Det har vært et omfattende og spennende arbeid med de beste å vege i, forteller styreleder i Den Norske Matfestivalen, Anne Katrine Jensen i en pressemelding.

Men så har styret også brukt tre måneder på avgjørelsen.


(Saken fortsetter under bildet):

bildeeksempel 2erbilde

MATSJEFENE:  Styreleder Anne Katrine Jensen og Terje Devold. Nå har styrelederen funnet Devolds erstatter.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Nå er den klar, og Trine Klemetsen er ikke ukjent med festivalen.

Trine og Bypatrioten har de to siste åra vært knyttet til festivalen med blant annet å ha ansvaret for Barnas Matfestival, og konseptet «En smak av Ålesund».

 

Drømmen

-Det er drømmen ditte, sier hovedpersonen selv etter at det ble kjent at det er hun som nå skal ta over roret i festivalen.

-Nå skal vi sette oss ned sammen med styret og starte jobben med å programmere, men noen viktige stikkord vi har lagt vekt på er barn og unge, bærekraft og miljø, kulturarv og selvfølgelig kyst og havrom, sier hun.

Den Norske Matfestivalen har i dag posisjon som en av de største og eldste i landet, men flest besøkende og ustillere fra nord til sør. Det er med andre ord en tradisjonsrik festival den 41 år gamle bypatrioten skal ta over.

-Vi har stor tro på årets festival, som i tillegg har 35-års jubileum. Det skal vi selvfølgelig feire, sier Anne Katrine Jensen.