VINTERILDSJEL?: Det er sommer på bildet, men nå kan Glenn Strùck bli «Årets vinterildsjel» hos Q-meieriene. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


Kandidat til prisen

Glenn Strùck er en av kandidatene til å bli «Årets vinterildsjel».


byline friwal

26.januar 2021baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Glenn Strùck bruker 1.500 timer i året på dugnad på og ved Spjelkavikfjellet, heter det i en pressemelding fra Q-Meieriene.

Kandidat
Dette har gjort at han er en av kandidatene til å vinne prisen «Årets vinterildsjel», og drikker du Q-melk kan du lese om ham på kartongene.
 
Glenn beskrives ofte som «vaktmesteren på fjellet» og har i fem år lagt ned utallige dugnadstimer med mål om å gjøre fjellet tilgjengeligfor alle.
(Saken fortsetter under bildet):

TRIVES: Glenn Strùck trives i maskinene som brukes på fjellet.
Foto: Q-meieriene.


-Betyr mye

I regi av Spjelkavikfjellets venner og Spjelkavik IL tråkker han kilometer med turløyper, brøyter, bygger gapahuker, lager skispor og akebakker for store og små.
 
-Idrettslaget betyr utrolig mye, ikke bare for meg, men for mange av innbyggerne her i Spjelkavik. Motivasjonen min er å gjøre naturen tilgjengelig for alle, fra rullestolbrukere til barnevogner. Alle skal kunne trives i naturen, sier Glenn Strùck.
 
Glenn ble overrasket da Q-meieriene ringte for å informere ham om nominasjonen.
 
-Det er stor stas å få en slik nominasjon. Til de som nominerte meg vil jeg bare si tusen takk, jeg setter virkelig pris på at arbeidet blir lagt merke til, sier han.
 
 
JA-menneske
Ikke alle har en ”Glenn”.
 
-Glenn er et suverent eksempel på en brennende ildsjel. Han er et skikkelig JA-menneske som alltid leter etter nye og bedre måter å gjøre tin på. Det fortjener en hyllest, sier Q-sjef Bent Myrdahl.
 
En jury velger ut trevinnere som får en premiesum på 20.000 kroner til sitt idrettslag, forening eller prosjekt. Nominasjonsprosessen foregår på q-meieriene.no helt fram til 22.februar.