SPENNENDE: Medlem i Kommunedelsutvalget for Spjelkavik, Åse og Lerstad, Josefine Lausund (16) er spent på bidragene fra fotoglade mennesker i indre bydel. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


Vær kreativ

Dine bilder kan havne på brosjyrer og rollups.

 


byline friwal

8.februar 2021baronen pageann

 

Spjelkavika.no | Nyheter: Kommunedelsutvalget for Spjelkavik, Åse og Lerstad (KDU) utlyser uhøytidelig fotokonkurranse.

Heder og ære
-Vi ønsker bilder fra området Spjelkavik, Åse og Lerstad og kjører på med en uhøytidelig konkurranse, sier Josefine Lausund (16) som er ungdomsrepresentant i KDU.
 
-Vi kan dessverre ikke love annen premie enn heder og ære, men bildene blir kreditert og kan havne på alt fra rollups til brosjyrer, sier hun.
 
Ungdom
Etter valget i 2019 ble de gamle bydelsutvalgene erstattet med Kommunedelsutvalg i hele den nye storkommunen.
 
Samtidig åpnet en opp for at ikke bare politikere kunne tiltre utvalgene, men også frivillige og ikke minst ungdom.
En av disse er altså Josefine.
(Saken fortsetter under bildet):

UTNYTT VINTEREN: Du kan bruke en mobiltelefon om den er av nyere dato. Dette bildet er tatt med en mobil, men pass på oppløsningen, og kanskje det er et tips å utnytte de fine vinterdagene vi har nå?
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


-Vær kreativ!

-Hvilke bilder er dere ute etter?
 
-Det er fantasien som setter grensene. Men bilder som er vakre fra området er jo bra. Kreative løsninger som også kan være morsomme vil vi også svært gjerne ha tilsendt, men de må altså ha tilknytning til området vårt, sier hun.
 
Fristen for å sende inn bilder er satt til mandag 22. februar, og bildene må være så høyoppløselige og store som mulig, helst opp til 300 dpi. (Det er mulig med bilder fra 150 til 200 dpi også).
 
 
Slik gjør du
Bruker du mobil bør den være av nyere type og levere gode bilder.
Bildene bør være horisontale, altså ikke høydebilder, og hovedmotivet skal helst ikke være for stort i bildet da det kan bli beskåret.
 
-Vi må også vite hvem som har tatt bildene, og tillatelse til å bruke den. Samtidig har vi satt en grense på tre innsendte bilder fra hver fotograf, sier Josefine, som gleder seg til å se resultatene.
 
Et lite tips fra Spjelkavika.no kan jo være å bruke den flotte vinterstemningen vi har til noe kreativt. Eller kanskje det er bilder du har på lager som ikke er så alt for gamle.
Vil du delta kan du sende bildene dine til leder i KDU, Helga Krogsæter Ytrebø på e-post: helga.krogsaeter.ytrebo(alfakrøll)alesund.kommune.no
 
Lykke til!