DEBATTEN: Se hele debatten her. Video: TVSmia.no / Spjelkavika.no

 


Alvor og humor

Alvoret ble ivaretatt av komiker Ørjan Liavåg

 


byline pk

31.august 2021 

Spjelkavika.no | Debatt:

Sola skinte, og det gjorde også politikere og publikummet som fant veien til Spjelkavik sentrum der Spjelkavika.no arrangerte politisk debatt med humor og snert, samt politisk torg.
 
 
Humor
 
Partiene, elleve i tallet, ankom Spjelkavik sentrum med stands og giveaways til alle som kom for å få med seg partienes politiske budskap.
 
Debattleder Ørjan Liavåg sitt alias Jann Leite ledet debatten med humor og snei, og fikk samtidig sørget for at alvoret i debatten ble ivaretatt.
 
-Det skulle være en debatt med humor, og det er det i ferd med å bli, sa høyres Bente Bruun under samferdselsdebatten der temperaturen ble høy.
 
 
Temperatur
 
Mye av den høye temperaturen sto Frank Sve i Frp for. Han var erstatter for partileder Sylvi Listhaug som måtte melde avbud.
 
Arbeiderpartiets ”Fergepolitiske wonderboy”, Per Vidar Kjølmoen var en smilende motpol, uten at det kom som noen overraskelse på publikum.
 
 
Moro
 
-Det var artig å prøve å ha denne debatten, og det er jo første gang vi forsøker dette, men trolig ikke siste. For dette synes vi var både moro og informativt, godt ledet av Ørjan og dyktige politikere, forteller redaktør Fridgeir Walderhaug.
 
-Hvem mener du vant debatten?
 
-Oi. Det var jevnt, men uten å nødvendigvis kåre en vinner vil jeg trekke fram en debutant i debattsjangeren.
 
-Håvard Urkedal fra Venstre var rolig, veltalende og kortfattet poengtert. Og det til tross for at han helt i starten fikk en mikrofon som svikta. Det kan jo fort skiple en debattant, men Urkedal kom vel i havn, og var tøff nok til å kreve ordet.
 
(Saken fortsetter under bildet):

KLAR I TALEN: Venstres Håvard Urkedal gjorde en bra figur i debatten, mener redaktør i Spjelkavika.no, Fridgeir Walderhaug.
Foto:  Spjelkavika.no


-Noen prater jo på inn og utpust uten at jeg trenger å nevne navn, men det er jo slik det skal være, og det viktigste for oss i Spjelkavika.no var at politikerne skulle trives på scenen, og det tror vi de gjorde, forteller redaktøren.

 
Du kan se debatten i sin helhet øverst i saken, og vi beklager at det var noe grums i lyden første del av debatten.

valgdebatt_02.jpg
« 1 of 20 »

POLITISK TORG OG DEBATT: Se bildene fra politisk torg og debatten i Spjelkavika.
Foto:  Spjelkavika.no