KAPTEIN: I andre omgang løsnet det for Herd. Først ut var kaptein Scott Fellows som også ble kåret til dagens Herdspiller. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

HERD - LANGEVÅG (0-0) 4-0:

Dermed var også 4.divisjon i gang, og for et av favorittlangene før seriestart, Herd, tok mot Langevåg til sesongens første kamp.

Herd presset

De første minuttene ble som en ”bli kjent runde” å regne for de to lagene, før Herd presset på.

Begivenhetene skjedde for det meste på Langevåg sin halvdel, der Herd presset på.

Dog uten tellende resultater.

For med tellende snakker en jo om mål, og det ble det lite av, selv om hjemmelaget hadde flere store sjanser, der det ble mye løskrutt.

Forsvarte seg

Det ville seg absolutt ikke for Herd, før lagene gikk til pause.

Langevåg måtte imidlertid forsvare seg kraftig etter gjentatte angrep, noe som nok preget de neste 45 minuttene for gjestene.

I andre omgang ble det andre baller for Herd.
(Saken fortsetter under bildet):

MÅL: Erlend Nicolai Fjeldstad (midten) satte Herd sitt andre mål mot Langevåg.

Målfest

59 minutt ut i kampen fikk kaptein Scott Drabløs Fellows satt inn Herds første mål.
Kapteinen ble også kåret til dagens Herdspiller.

Seks minutter senere er det Erlend Nicolai Fjeldstad som setter ballen i målet til Langevåg, som nå er i trøbbel.

Verre blir det når innbytter Mathias Isaksen Klokk setter på til 3-0, noe innbytter Jonas Kleppe Oksholen øker til 4-0, sju minutt før full tid.

4-0 ble også resultatet da dommer Viktor Lillebø Rongve blåste av kampen på AMFI Moa Stadion.

KAFFEKAMP: Herd sin trenerduo, assistenttrener Oddbjørn Lie (t.v) og hovedtrener Karl Oskar Fjørtoft kunne nyte kaffen i sola og se laget vinne første seriekamp for sesongen.