« 1 of 20 »

KAMPEN I BILDER: Se kampen i bilder her. (Klikk på bildet for å sette i gang bildekarusellen, eller se bildene i full skjermmodus). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SIL - ELVERUM (0-2) 2-5:

To spillere hos Elverum sørget for å lage det surt for Spjelkavik på hjemmebane lørdag.

Mest kontroll

Magnus Solum sørget for tre mål og Brian Lysebo Johansen to.

Spjelkavik og Elverum presset hverandre godt i første del av første omgang, men det var Elverum som forvaltet spillet best, selv om Spjelkavik tidlig fikk et par gigantiske sjanser, blant annet med en heading rett i tverrliggeren.

Spillet var det Elverum som stort sett hadde kontroll på.

Etter nesten hver duell Spjelkavik vant, kunne Elverum ta ballføringen like etterpå. Og et kompakt og planmessig spill ga betalt.

To tette

For 27 minutt ut i kampen satte Magnus Solum sitt første av tre mål.

Mål nummer to kom under to minutt etter det første.

Rett på mål

Lagene gikk til pause på 0-2 til Elverum.

Men allerede to minutter ut i andre omgang er det Brian Lysebo Johansen som setter sitt første mål, før han setter sitt andre fem minutt senere.

Seks minutter senere svarer Spjelkavik ved Wachirawut Phudithip som reduserer.

Den reduseringen går opp i kok ti minutter senere da Magnus Solum setter sitt tredje mål for dagen.

(Saken fortsetter under bildet):

DAGENS: Nataniel Iserni Jønsson (t.h.) ble kåret til "Dagens vikaspiller".

Dagens Vikaspiller

Men Spjelkavik ser seg ikke tilbake, tross den store målforskjellen. Og når kampen er 74 minutter gammel er det Erlend Søberg som får redusert, og som samtidig signerer på sluttresultatet 2-5.

Nataniel Iserni Jønsson ble fortjent kåret til ”Dagens vikaspiller” av klubbens jury.

Lørdagens kamp plasserer Spjelkavik på åttendeplass med fire poeng.