FOTBALLGLEDE: Fotball gir stor glede, slik disse fire SIL-jentene viser etter endt fotballkamp. Nå inviterer SIL-fotball alle jenter i alderen 6-17 år på "Alle jenter på bana". Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Fotballglede

Hver onsdag på SIL-stadion.

 


byline friwal

PUBLISERT
5.juli 2022 

Spjelkavika.no

SPORT

SIL-FOTBALL

ALLE JENTER PÅ BANA:

 

Onsdag 6. juli braker det løs med den 8. utgaven av Alle Jenter På Bana ved SpjelkavikStadion.
 
 
Satser på jenter
 
Det skriver SIL-fotball i en pressemelding.
 
I regi av NFF Sunnmøre, i anledning prosjekt Jenteløftet, handler det om å få flere jenter til å begynne å spille fotball, og få jentene til å fortsette å spille fotball.

Det overordnede målet er at klubbene på sikt skal stille lag i alle årsklasser, helt opp til A Lag Kvinner, ved å jobbe systematisk med «Jenteløftet» og «Alle jenter på bana» prosjektene over tid.
 
 
Hver onsdag

Alle Jenter På Bana er for alle jenter i alderen 6-17år i Spjelkavik & omegn som ønsker å spillefotball,hver onsdag 1700 - 1830 hele sommerferien.
 
Det kreves ikke å ha spilt fotball tidligere, det er helt gratis å delta og man trenger heller ikke være medlem i Spjelkavik Idrettslag for å delta.
 
Her er alle jenter hjertelig velkomne.
(Saken fortsetter under bildet):

JENTEFOTBALL: SIL-Fotball satser på jentefotball og ser langsiktig med satsingen.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Pizza og is
 
Spjelkavik Fotball stiller med sine fremste og godt kvalifiserte frivillige trenere / instruktører gjennom hele sommeren for å gjennomføre aktivitetene.
Det serveres pizza, saft, is o.l. når dagens økt er over, og i samarbeid med våre sponsorer Tafjord, COOP OBS Stormoa og Thon Hotel Ålesund, får alle deltagere flotte Hummel t- skjorter til odel og eie.

 

 

SPJELKAVIK A-LAG DAMER:

KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK A-LAG DAMER - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON SUNNMØRE DAMER.

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAG DAMER