LANDSLAGSSPILLER: Serah Senior-Hårvik er tatt ut til J14 landslaget som en av 20 spillere. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Til Kroatia

Skal spille UEFA-turnering.

 

silfotbanner


byline friwal

PUBLISERT
26.juli 2022 

Spjelkavika.no

NYHETER

FOTBALL

SIL-JENTEFOTBALL:

 

Aldri før har det blitt tatt ut et så ungt lag som skal spille med den norske flagget på brystet.
 
 
Landslaget
 
Nå er det gjort, for 20 jenter er tatt ut til tidenes yngste landslag, og Spjelkavikas Serah Senior-Hårvik er en av dem.
 
I november i fjor ble Serah trukket ut til det som ble kalt ”Mini vinnelandslaget”, der Serah og flere andre talenter innen jentefotballen fikk trene sammen med kvinnelandslaget.
 
 
-Det er moro, og så er det et lagspill, fortalte den da 12 år gamle fotballjenta, som ofte er å se på banene til Spjelkavik IL, der hun trikser og trener, eller spiller fotball sammen med venner.
 
 
Målet klart
 
-Jeg har jo veldig lyst på landslaget da, og Barcelona, som er favorittlaget mitt, fortalte hun.
 
Og nå er det første målet i ferd med å oppfylles, å spille med flagget på drakta, og kanskje en dag nå både A-landslaget og Barcelona.
 
Laget Serah nå er tatt ut til er offisielt et Jente 14 år landslag og skal spille UEFA-turnering der motstanderne blir Kroatia, Moldova og Romania.
(Saken fortsetter under bildet):

TRENER  Serah er ofte å se på anlegget til Spjelkavik IL. Ofte alene, der hun trikser og trener, men også sammen med andre. Her er det mamma Terri Ann Senior, som mener det er viktig at barn ikke blir tvunget, men at de ser gleden med det de gjør.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Talenter

-Dette er en gulrot for de største talentene våre og en flott mulighet for å få referanser og matching internasjonalt, sier Håkon Grøttland som er ansvarlig for spillerutvikling i NFF til Fotball.no.
 
Spillerne som er tatt ut deltok på Equinor sin talentleir i mars og juni, noe som har gitt et godt grunnlag for å ta ut en tropp.
 
Grøttland forteller at det er et stort og solid støtteapparat som skal reise sammen med de unge landslagsspillerne, for å gjøre det hele til en trygg og fin opplevelse.
 
Vi heier på Serah!

 

SPJELKAVIK A-LAG DAMER:

KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK A-LAG DAMER - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON SUNNMØRE DAMER.

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAG DAMER