« 1 of 20 »

BILDESERIE: Se kampen i bilder (Klikk på bildet for å få i gang karusellen, eller bildet i større format). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SPJELKAVIK - HØDD2 (3-0) 4-1:

Det var Noah Solskjær som åpnet scoringsballet på Spjelkavik stadion.

To mål

Med pappa Ole Gunnar, mamma Silje og lillesøster Karna Solskjær på tribunen satte Noah Solskjær sine to første mål for sin nye klubb, Spjelkavik.

Tre kamper har kristiansunderen fått etter at han kom til Spjelkavik på sensommeren.

Men det var først i kampen mot Hødd2 at Noah ble satt inn fra start, og etter 11 minutter klarer han å bryte gjennom og satte ballen pent bak Hødd-keeper Vetle Worre Bråtveit.

Nydelig mål

Og det var ikke den første ballen keeperen måtte se i speilet.
For ti minutter senere er Noah Solskjær igjen omringet, og spesielt Hødds Iver Husø Johansen var på Noah som en klegg.

Men igjen kommer han seg fri, og plasserer seg strategisk ti meter utenfor 16 meteren.

Og nå er det Ruben Kolseth Meyers som går i en kort duell med Husø Johansen. Ruben vinner duellen og sender ballen til Noah som planter ballen elegant i høyre hjørne.

Målgiver Ruben

Kun to minutter senere ser Erlend Søberg åpent rom rett framfor keeper, og går i løp mot målet.

Og igjen er det unggutten Ruben som blir målgiver etter å ha passert flere Hødd-spillere, for så å sende ballen fram til Erlend.

Keeper Worre Bråtveit hos Hødd går ut, men Erlend lobber ballen over ham og setter inn Spjelkavik sitt tredje og siste mål før pause.

BILDESERIE ØVERST

Evan sitt første

Andre omgang starter med spillerbytte hos Spjelkavik.

Trener Magnus Oltedal tar ut målscorer Erlend Søberg, og setter inn Evan Dyrhol Aambø.

Ørstingen får knapt tid til å bli husvarm på naturgresset før også han får sitt første mål i vikadrakta.

Omgangen er et minutt gammelt da Vika får frispark fra kanten på høyde med 16 meteren.

Ballen forbi keeper, men fanges opp på hodet til kaptein Sondre Skulstad, som header ballen inn like framfor mål. Der tar Evan ned ballen og lobber den i mål.

Treigere

Spjelkavik leder 4-0, men videre ut i omgangen går det mer trådt for Spjelkavik.
Hødd2 kommer mer med, men skaper like vel lite.

Ikke før klokka viser 74 minutter utnytter Hødd2 en lettere forvirring i vikaforsvaret, og da keeper er på andre siden av mål etter å ha avverget et angrep, får Kyrre Meinseth ballen på motsatt side og setter den i mål.
(Saken fortsetter under bildet):

FAMILIEN PÅ PLASS: Lillesøster Karna, mamma Silje og pappa Ole Gunnar var på plass da Noah Solskjær satte sine to første mål for Spjelkavik. Her i lett samtale med tidligere vikatrener Frode Fagermo.

Tribunekompetanse

Det ble en underholdende kamp, der kåringen av ”Dagens vikaspiller” falt på Noah Solskjær.

Og fotballkompetansen på tribunen denne kampen må sies å ha skyhøy status, ettersom både Ole Gunnar Solskjær og trener Magnus Oltedals svigerfar, Åge Hareide fikk med seg oppgjøret.

Tabellen

Gjestene fra Ulsteinvik sliter kraftig på tabellen med ni poeng. Sju poeng opp til sikker plass.

Spjelkavik på sin side ligger på en sjetteplass med 29 poeng, og har litt rom ned til Brumunddal med 25 poeng, og opp til Molde2 sine 34 poeng. Lørdag møter Spjelkavik nettopp Brumunddal borte.