olsvikbaal page<p style=
OLSVIKA
  Denne flittige gjengen fra Olsvika har stablet ferdig bålet i Olsvika og er klar for fest den 25.juni.
Klokka 18.00 tennes stase til glede for alle. Foto: PRIVAT


Olsvikbålet er ferdig

Olsvika er klar for St.Hans, men ikke før på lørdag.

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                      17.juni.2016faceknapp


naf 480page

Spjelkavika.no | NYHETER:  Sommeren er kommet og Sunnmøre gjør seg klar til St.Hansfeiring på odder og nes langs fjordene.

 

Ordnet bål

Også i Olsvika, som er kjent for å ha et rimelig "voksent" bål er klar for feiring med bålkos og grilling.

 

   SE OGSÅ…:

  VIDEO: SLINNINGSBÅLET 2015

 

 

 

 

En gjeng flittige olsvikinger har brukt fritiden sin på å stable til nytt bål, og i går kveld ble de ferdig med arbeidet.

 

Tennes lørdagen

I år er St.Hans på en torsdag, men i de siste åra har stadig flere lagt feiringen av båldagen til nærmeste lørdag, som i år er 25.juni.

 

olsvikbaal page2

FLITTIG GJENG:  En gjeng flittige olsvikinger sørget for at det blir St.Hansbål i Olsvika også i år.
Foto: FRIDE TAFJORD

 

Og i Olsvika skal bålet fyres opp klokken 18.00, en barnevennlig tid som gjør at de som ønsker det også får tid til å stikke av en tur til byen for å se på det som trolig blir et nytt rekordbål på Slinningen.

 

For også der skal bålet tennes lørdagen, men ikke før klokken 21.00, noe tidligere enn normalt. Også det gjør sitt til at flere får med seg bålet.

 

Andre bål?

I skrivende stund vet vi ikke om andre bål som er planlagt i indre bydel, men vi oppdaterer gjerne saken om noen kan opplyse oss om akkurat det.

.