BLE HEDRET:   Se rektor Greta Herje bli hedret med sang fra noen av sine ansatte, skolekorpset og rundt 130 ansatte og pensjonister fra skolen som gjester. Og hør hva som er hennes egne tanker om skolen og festivitasen. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  Reporter: PER KRISTIAN OLSEN / spjelkavika.no


Hedret av kolleger

Over 130 lærere, pensjonister og andre ansatte hedret Greta Herje (67), samt korps og sangere.

 

SE VIDEO OVER.

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                                 18.juni.2016faceknapp


naf 480page

Spjelkavika.no | REPORTASJE: I over 18 å har Greta Herje værrt rektor ved Spjelkavik Barneskole, men nå er det slutt.

 

I juli går ålesundsjenta" Greta av med pensjon, 67 år gammel. Og hun etterlater utvilsomt et stort spor etter seg i byens største skolekrets.

 

Takket av

Vi var tilstede da over 130 lærere og ansatte ved Spjelkavik skole tok farvel med sin populære leder gjennom 18 år.

Hun ble markert på en fin måte med sang, korps, blomster og taler.

 

   LES OGSÅ:

  HARALD BLIR NY REKTOR

 

 

 

 

Greta åpnet først med ønske alle velkommen, men var åpen på at hun ikke helt visste regien for kvelden, selv om noen i hennes stab lett lot det skinne gjennom at Greta Herje normalt er den som har regien.

 

Spjelkavik skolekorps startet det hele med nydelig korpsmusikk, før tre av skolens lærere overrasket med sang.

Først duett med Heidi Myrheim Holm og Maria Vik, får Jan Olav Ellingvåg sang låteb «My way».

 

 

Ellingvåg avsluttet like godt med omskrivingen "We did it your way", et tegn på overnevnte påstand om at Greta Herje er en rektor som tar grep, avgjørelser og ikke minst regi.

 

En svært bevegd rektor var vitne til vakre toner og sang fra sin plass på første rad, og den lille omskrivingen til Ellingvåg tok hun som vanlig mot med et stort smil.

(Saken fortsetter under bildet).

 

sangere page

SANG:  Festbordet sto klart for over 130 lærere, pensjonister og andre ansatte ved Spjelkavik skole. I år ble skolens tradisjonelle sommer- og pensjonistlunsj også en dag for å hedre en kommende pensjonist, rektor Greta Herje. Fredag hadde hun sin siste skoledag med elever tilstede. Heidi Myrheim Holm og Maria Vik var blant kollegene som hedret sin sjef med sang.
Foto: PER KRISTIAN OLSEN / Spjelkavika.no

 

Godt likt

Mange vil savne den avtroppende rektoren, hun var veldig godt likt av mange, forteller lærere og ansatte Nettavisen spjelkavika.no snakket med under markeringen torsdag.

 

Mange elever husker henne som en snill og god rektor, og de ansatte beskriver henne som en jordnær, trygg og god sjef med godt humør. Selv syns hun at tiden på skolen har vært en fin tid.

 

SE INTERVJUET MED

GRETA I VIDEOEN OVER

 

Hun har vært skolens overhode i 18 år, men 29 Juli er det slutt på hennes lederskap og det på hennes egen fødselsdag. Hun vil savne mye ved skolen, spesielt det samholdet som er.

 

Hun har vært opptatt av at skolen skulle se skikkelig ut til enhver tid, og skryter veldig av de kollegaene som har vært med å gjøre skolen til det den er i dag.

 

Vennskap og læring

Skolens hovedfokus har hele tiden vært vennskap og læring.

 

Og det har de fått til på en fin måte, ved å stå sammen både ledere og lærere.