ruteknusing front

RUTEKNUSING:   Slik så Passaten ut døgnet etter at Biltilsynet avskiltet den på E39 ovenfor Møller Bil i Fremmerholen.  Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Ble avskiltet på stedet

Smadret rutene i flere omganger.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                              12.juli.2016faceknapp


naf 480page

Spjelkavika.no | NYHETER:   Lørdag hadde Statens Vegvesen en omfattende kontrollrunde både på Sjøholt, Brusdalen, Lerstad og Åse.

 

Sjekket alt

Kontrollørene skal ha kontrollert både bruk av bilbelte og mobil, samt teknisk kontroll. Men de hadde også med seg et skiltkamera som avslører om sjåføren fører et kjøretøy som har en avskiltingsbegjæring hengende over seg.

 

Mangel på betalt forsikring, veiavgift eller periodisk kontroll på kjøretøyet avsløres på sekunder av kameraet, og i våre dager er det ingen nåde. Bilen skiltes av på stedet.

 

Avskiltet

Det skjedde også med biler på denne kontrollrunden, og i begynnelsen på Brusdalen ovenfor Møller Bil i Fremmerholen ble en VW-Passat fra rundt tusenårsskiftet stoppet og avskiltet.

 

Føreren fikk ikke kjøre videre, av ukjent årsak, men måtte forlate bilen på stedet.

 

Søndagen var situasjonen utviklet seg fra galt til verre for den uheldige bileieren, som måtte forlate kjøretøyet med en masse bagasje og utstyr.

 

 

Vandaler hadde da vært på stedet og forsøkt å knuse samtlige ruter på Passaten og en annen bil på stedet.

 

Den andre bilen hadde fått en rute slått inn, Passaten var det verre med.

 

ruteknusing page2

SPISS GJENSTAND Ruteknuserne som gikk løs på denne Passaten i helga
brukte tydeligvis en tung spiss gjenstand for å få knust rutene, slik det går fram
av ruten til høyre.Sett inn bildetekst.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

 

Må ha kommet tilbake

- Uff da. Har han ikke fått hentet den enda?, spør politibetjenten på politiets operasjonssentral da spjelkavika.no ringte for å fortelle om skadene.

 

- Vi kjenner til saken og forsøker nå å få bileier til å hente bilen. Det er tydelig at det har skjedd over to eller tre omganger, fortalte politivakta, som fortalte at det først var snakk om bakruta.

 

Senere på søndagen var fem av bilens åtte ruter slått inn.

 

Ruteknuserne hadde tydelig brukt en hammer eller stein for å ødelegge rutene.