ulykke omssenteret

GIKK RUNDT:   Ulykkesbilen kom i en voldsom fart inn mot snuplassen ved omsorgssenteret før den gikk rundt og traff en parkert bil. Foto: ØYVIND WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Traff tre og gikk rundt

Kvinne fraktet til sykehus etter å ha gått rundt med bil på området til Spjelkavik omsorgssenteret - Ikke minstanke om rus.


byline friwal                                20. april. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: -Jeg hørte bilen ruse opp motoren før den kom i en voldsom fart ned mot snuplassen.

facebookknapp

 

Voldsom fart

Et vitne spjelkavika.no har snakket med på stedet forteller om dramatikken som oppsto ved Spjelkavik omsorgssenter like over klokken 14.00 i dag.

 

-Er du sint for noe? Eller har du problemer, tenkte jeg da jeg så bilen komme i en voldsom fart.

 

Like før den runde snuplassen utenfor hovedinngangen gikk bilen rundt på taket, før den landet på hjula inntil en parkert bil, forteller vitnet til hendelsen.

Kvinnen i ulykkesbilen kom kjørende fra rundkjøringen til Moa og bussterminalen, ned mot Spjelkavik omsorgssenter da bilen hennes plutselig ruste motoren og skjøt fart.


(Saken fortsetter under bildet):

ulykke omssenteret2

TRAFF TRE:  Inne på snuplassen ved hovedinngangen til Spjelkavik omsorgssenter traff bilen et tre, før den gikk rundt og stoppet inntil en parkert bil
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


 

Gikk rundt

-Bilen har kommet fra hovedveien og har kommet inn på plassen her og truffet et tre, før den har gått rundt og landet inntil en parkert bil. Det var ingen i den parkerte bilen, men den har fått skader på skjermen, forteller politiets innsatsleder på stedet, Per Ivar Hovden til spjelkavika.no.

 

-At den har gått rundt, og skadene på stedet forteller at det er nærliggende å tro at det har vært en del fart inn i bildet, sier Hovden.

 

Beslagla førerkortet

-Hvordan har det gått med sjåføren?

-Jeg har ikke snakket med henne selv, men etter hva vi har forstått så er det snakk om mindre personskade. Hun var ved bevissthet da vi kom til stedet, forteller Hovden som ikke mistenker at det er snakk om kjøring i ruset tilstand.

 

Politiet har imidlertid rutinemessig beslaglagt førerkortet til føreren.