sil os 30

SISTE SCORING:   Tore Johan Gjerde (t.h) satte inn det siste og fjerde vikamålet to minutter på overtid. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Tre poeng ble igjen i Vika

Spjelkavik vant 4-2 mot Os torsdag.

SE KAMPEN I BILDER NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal         byline pk                       13. juli. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Os TF (1-0) 4-2: Et supert frispark av Lars Austnes sørger for at Spjelkavik tok ledelsen en halvtime ut i første omgang.

facebookknapp

Gullfoten

Austnes får en skikkelig skru på ballen fra høyresiden, like utenfor straffefeltet. Ballen går rett i mål.

Men før gullfoten til Austnes setter inn målet har Vika hatt flere sjanser mot Os TF.

Hordalendingene ligger jevnt med Spjelkavik på tabellet.

Mange sjanser

Sjansene fører ikke fram, kun frisparket gir Spjelkavik et løft før de går i garderoben.

Ti minutt ut i andre omgang dobler Vika ledelsen etter at Roald Runde endelig får delta som målgiver. Og nok en gang er det Lars Austnes som setter ballen i mål, sitt tredje i vikadrakta.

Snaue ti minutter senere blir vikakeeper Tor Erik Larsen hakket for ivrig og feller en Os-spiller og får straffe mot seg. 2-1.

Spjelkavik satt bedre i første omgang. Nå bølger spillet fram og tilbake, og lagene er mer jevnbyrdige på vikagresset.

Men da Spjelkaivk får corner er Benjamin Skulstad Sunde på rett plass og får ballen i mål etter litt klabb og babb inne i feltet. 3-1.

Os med initiativet

Os har imidlertid ikke gitt seg, og nok en gang må Vika gi fra seg en tomåls ledelse etter et stormangrep fra hordalendingene. 3-2.

Os har tatt over mye av initiativet, men Vika er sultne på hjemmeseier og tre poeng. Lykken for Vika er at spillerne til spillende trener, Hassan el Fakiri er unøyaktige og roter inne i boksen. Laget får ikke flere mål, tross mange muligheter.

På overtid er det innbytter Tore Johan Gjerde som på høyresiden kommer alene mot keeper.

En flott vikakontring gir Gjerde en mulighet han ikke misbruker. 4-2, noe som også ble sluttresultatet.

Sjansesløsing

-I første omgang var vi gode og gjorde mye bra. Vi kunne satt flere mål etter minst fire sjanser. Og så kommer det altså på et frispark. Men det er greit. I andre omgang preges vi av rot og for variert spill. At vi får tre mål i omgangen er en svært god uttelling, sier Frode Fagermo til spjelkavika.no. Det er et par ting han imidlertid ikke er helt fornøyd med.

-Vi gir bort to idiotiske mål, deriblant en straffe som er helt tullete.

-Og det ble noen kort?

Må stå over

-Ja dessverre. Lars Valderhaug fikk sitt tredje og må stå over, og Knut-Idar Dalhus får sitt femte og må stå over. Slik er det.

Vi er ikke bortskjemt med hjemmedømming på kampene. Ikke at jeg påstår at kortene er unfair, men bortskjemte er vi ikke.

-Hvordan ser du for deg høsten etter et par ukers ferie nå?

-Vi har lagt et godt grunnlag ved at vi er forbi Os og Stord, så jeg ser positivt på høstsesongen, sier Frode Fagermo.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)