sil forde14

SCORING:  Knut-Idar Dalhus satte to av målene til Vika. Men blant annet ble en svak straffedømming avgjørende for poengtapet. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


-Straffen var feil

Frode Fagermo mener dommeren tok feil.

 

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN OG VIDEO OVER.

silfotbanner


byline friwal                                7. oktober 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | SIL- Førde (2-0) 3-3: Ingen har spilt flere uavgjort kamper i 3.divisjon avd. 4 som Spjelkavik. Og mot Førde gjorde de det igjen.

facebookknapp

-Rykker ikke ned

Spjelkavik ligger på 32 poeng og en 7.plass, altså midt på tabellen. Men ned til 11.plassen er det fem poeng, og det er to kamper igjen av serien. Hypotesen er; Vinner Haugesund2 begge sine kamper, og Spjelkavik taper sine, så kan det se mørkt ut. Men Frode Fagermo har ikke tro på noe nedrykksscenario.

-Nei, dette er så godt som avgjort, og noe vi har kalkulert med. Så nedrykk får vi ikke.

 

To kamper igjen

Spjelkavik har igjen Herd borte (Vika tapte 0-2 hjemme 1.juli) neste lørdag, og Aafk2 (uavgjort 3-3 10.juli) hjemme 21.oktober.

Formkurven til Aafk2 er alt annet enn god, og med sine 16.poeng ligger de nederst og et sikkert nedrykk. Men de har bitt fra seg mot Spjelkavik med 3-3 kampen i sommer.

Herd vaker i toppen med en fin 4.plass etter 24 runder. De kan raskt bli en tøff motstander også i kampen der Herd er på hjemmebane. For kampen mot Førde i dag ga trener Frode Fagermo en utfordring i mannskapet.

 

Tre mann ute

-Vi mister tre mann mot Herd, Knut- Idar, Andi og Sondre er jo ute og er av ryggraden i troppen. Det gjør at vi må tenke nytt, men det skal vi klare, sier Fagermo.

 

Statistikk er statistikk, og om Spjelkavik hadde fått seier av de 11 kampene med uavgjort, hadde de ledet tabellen med 54 poeng. Det er marginer som har avgjort negativt, for Spjelkavik har hatt 3.poeng i lomma mot slutten av flere kamper, som nå mot Førde der Vika leder 3-2 to minutter før slutt, men ender opp med poengdeling.

 

-Det er et greit og viktig poeng, men vi dummer oss ut når vi må spille med ti mann etter at Sondre Skulstad er oppe i ansiktet til en Førde-spiller.

 

-Feil å gi straffe

-Dere får en straffe mot dere. Ikke alle var enig i den vurderingen?

-Nei. Den er feil. Dommeren må gjerne dømme frispark mot oss, men ikke straffe, for situasjonen er utenfor, så straffe er direkte feil, noe alle kunne se.

-Førdes andre mål er en tellefeil av oss, og siste målet er etter en døball vi ikke skal slippe inn på. Men slik ble det, sier Frode Fagermo.

Knut-Idar Dalhus satte to av målene til Spjelkavik. Benjamin Skulstad Sunde var målgivende til det første, og satte 2-0 målet.

Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)

SE BILDENE | REPORTASJE | FRA KAMPEN

sil_forde01
sil_forde02
sil_forde03
sil_forde04
sil_forde05
sil_forde06
sil_forde07
sil_forde08
sil_forde09
sil_forde10
sil_forde11
sil_forde12
sil_forde13
sil_forde14
sil_forde15
sil_forde16
sil_forde17
sil_forde18
sil_forde19
sil_forde20
sil_forde21
sil_forde22
sil_forde23
sil_forde24
sil_forde25
sil_forde26
sil_forde27
sil_forde28
sil_forde29
sil_forde30
01/30 
start stop bwd fwd

BILDENE:   Her kan du se bilder fra kampen Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG/ Spjelkavika.no

 

 

HER FINNER DU KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK - 3.DIVISJON

 

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

 

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAGET