torgeir front

ILDSJELEN TORGEIR:   Torgeir Belsvik har lagt ned tusener av timer for Spjelkavik IL. Sjansene for å møte ham på SILs anlegg er stor, og han har hatt det som er av jobber for klubben. Her hjelper han til etter at A-lagsspiller Mathias Eikenes skadet seg. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no.


-Det gir meg enormt mye.

Torgeir Belsvik fortsatte i SIL etter at datteren ga seg som aktiv, i tillegg tok han på seg kassererjobb i skolekorpset.

 

 

silfotbanner


byline friwal                                27.oktober 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | SPORT: Når Sunnmøres ildsjel for 2017 skal kåres er det et navn som glir rett inn i beskrivelsen; SILs Torgeir Belsvik (44).

facebookknapp

 

Et JA-menneske

”Inkluderende, aktiv, attraktiv og engasjert”. Dette er kjerneverdiene til Spjelkavik IL, verdier alle som kjenner Torger vil kunne nikke gjenkjennende til om en skrev begrepene ved siden av navnet hans.

Nå er 44-åringen nominert til «Sunnmøres ildsjel 2017», og ildsjel er ja-mannen Torgeir til gangs, men tittelen får han kun om mange nok stemmer på ham.

Det er Aafk i samarbeid med Sunnmøre Fotballkrets, Coop Obs Ålesund og Sparebanken Møre som fredag 3.november stopper stemmegivningen og teller opp for å finne den verdige vinner.

Sjansen for å møte på Torgeir ved SIL sitt anlegg er relativt stor, og det være seg om det er cup, kamper eller andre arrangementer. Eller at han rett og slett skal ta mot varer til kiosken, utføre forefallende arbeid, eller forberede noe for alle de unge aktive i SIL.

 

GI TORGEIR DIN STEMME PÅ SMS

Send kodeord: Ildsjel 1 til 2242

Ble i SIL

Som med de fleste foreldre er det avkommet som drar foreldrene inn i frivillig arbeid. Så også med Torgeir.

-Jeg har jo ikke spilt aktiv i SIL. Barneåra hadde jeg jo i Skarbøvika og på ”SIFFEN”. Til SIL kom jeg da min mellomste datter Eirin begynte å spille fotball for 20 år siden. Dermed ble jeg med i yngres avdeling og har siden blitt værende, selv etter at barna har sluttet.

 

-Hva gir frivillig arbeid deg?

-Mye. Jeg har alltid ment at det å engasjere seg i hva barna gjør er viktig. Derfor har jeg også engasjert meg i Spjelkavik Skolekorps da minstejenta valgte drill og korps framfor fotballen. Så nå er jeg engasjert i begge deler, sier Torgeir, som til alt overmål sa ja til den ikke alltid like ettertraktede kassererjobben i skolekorpset, og det på strak arm.

Unge Belsvik kom til verden i hovedstaden i 1973, før familien flyttet til Trøndelag, nærmere bestemt Brekstad i Ørland kommune på Fosenhalvøya. Derfra kom han og familien til Sunnmøre da Torgeir var sju år. Spjelkavik flyttet de til i 1987. Til daglig er 44-åringen billakkerer ved Vestlandske Auto.


(Saken fortsetter under bildet):

torgeir page2

TORGEIR BELSVIK:  Vi du gi din stemme til Togeir så send kodeord Ildsjel 1 til 2242.
Foto: SIL


Tusenvis av timer

Å telle timene Torgeir har lagt ned for SIL er en håpløs oppgave. Det er snakk om mange tusen.

For Torgeir sier ikke nei når klubben ber ham om noe, og han har vært innom de aller fleste oppgavene et idrettslag og fotballklubb kan ha, fra laglederjobb, billettorganisering på kamper, sørge for ballhentere til A-lagskampene, kioskansvar, styremedlem og leder for barne- og ungdomsavdelingen i klubben.

Å framheve seg selv er naturstridig for Torgeir, han liker å jobbe i det stille.

 

-Hvordan oppleves det å bli nominert?

-Det å bli nominert som frivillig er vannvittig artig. Det er jo alltid kjekt å vite at det en gjør blir satt pris på, sier han til spjelkavika.no.

Da er det vi andre som må trå til og stemme på Torgeir.

Slik gjør du: Send SMS med: Ildsjel 1 til 2242. (1.kr. pr.melding).

Du kan også klikke deg inn her og like bildet av Torgeir på Facebook.