VANT: Med fire debutanter på laget satte Spjelkavik seg i respekt borte mot GLoppen da første NM-runde ble spilt i helga. Foto: PRIVAT


Debutanter

Med fire debutanter på laget slo Vika Gloppen med god margin.

 


Tekst: Espen Bjørge

14.august 2019baronen pageann

 

Spjelkavika.no | Gloppen- SIL (5-12) 17-24: Denne helga gikk første runde i NM senior menn i håndball, og som alltid er det nå selve lakmustesten for resten av håndballsesongen skal avsløres.

Ungt lag

Det var et meget ungt vikalag, med hele 4 debutanter i troppen som tok turen for å møte Gloppen i 1.runde i NM.

Ungguttene fra Vika satt standarden fra start og ledet 5-1 da 15 minutter var spilt. Kampen var preget av at det er tidlig i sesongen og kun glimtvis fikk guttene vist frem spillet slik de ønsker det til sesongen skal starte.

Men alt i alt en fin start på sesongen, med alle utespillere på skoringslisten, og avansement til 2.runde i NM. Der møter de vinneren av Kristiansund-Bergsøy på hjemmebane. 


G
od margin

Kampen mot Gloppen var også Peter Puceljs første kamp som hovedtrener, og han var ettersigende fornøyd med 60 minutter i beina på guttene, men treneren legger ikke skjul på at det trengs mer trening fremover for at laget skal kunne bite fra seg i 2.divisjon i år.

Kampen ble spilt i Trivselshagen i Gloppen, og til pause ledet Spjelkavik 12-5 over vertene.

Etter pause kom begge lag med med nye 12 mål, dermed ble sluttresultatet 17-24.


Hjemmekamper

Nå venter to hjemmekamper på Spjelkavik.

7.september møter de NTNUI Håndball, og 15.september er det Sverresborg som kommer på besøk. Begge kampene spilles i Borgundhallen.

 

HER FINNER DU KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK DENNE SEONGEN