KONSTITUERT: Styreleder i Spjelkavik IL, Arne Sigurd Hansen (t.v) og ny daglig leder i SIL, Torgeir Glomseth Olsen er klar for nye tider og nye tak i idrettslaget. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


Skal lede 1.100 aktive

Den nye daglige lederen skal lede hele idrettslaget.

 


byline friwal

2.november 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | SIL:   Siden Arne Sigurd Hansen kom inn som styreleder i SIL, har idrettslaget startet en omlegging på flere områder. Nå ansetter de en ny daglig leder.

Så behovet
Konstituert til jobben er Torgeir Glomseth Olsen. 28-åringen har siden februar vært SIL-fotball sin administrative leder.
Nå får han ansvaret for hele idrettslaget.
 
-Når et nytt styre kom på plass så vi raskt på saken om daglig leder, og fikk satt det som en prioritert oppgave. Vi hadde lenge sett behovet for en daglig leder som kunne jobbe for alle undergruppene, sier styrelederen til Spjelkavika.no.
 
-Dette gjør vi etter å ha hatt en prosess der vi har kartlagt behovene, og hvordan en kan gripe tak i utfordringene.
Nå gjør vi det, og begynner med å konstituere Torgeir til jobben, før vi utlyser stillingen, forteller Arne Sigurd Hansen, som ikke legger skjul på ønsket om å ha den tidligere fotballederen inn permanent.
 
Kjemi
-Torgeir er en jeg har god kjemi med, og som er en jeg faktisk kan krangle litt med når det trengs, sier styrelederen med et lite smil. At de samarbeider godt er viktig, ettersom den daglige lederen skal rapportere opp til hovedstyret.
 
-Torgeir har lang erfaring i rollen som leder i idretten og er utdannet innen sport managment. Han kjenner kulturen i SIL, kjenner utøverne og hele apparatet, så jeg er ikke i tvil om at han går til verket som en kvalifisert medarbeider, sier han.
 
Hoppsjef
-Nå er du også hoppsjef Torgeir. Hvordan blir det?
-Hehe, jeg egner meg nok ikke som hopper, men sett en del hopp på TV. De 25 hopperne vi har i SIL skal vi ivareta godt, sier han.
 
Det er en allsidig jobb Torgeir Glomseth Olsen går til, når han starter jobben i dag, der han vil bli daglig leder for rundt 1.100 aktive. I Februar tok han over som administrativ leder for fotballen etter Magnus Antonsen, og fikk en svært spesiell start i jobben.
 
-Det kan en trygt si. Jeg startet i februar og ble permittert i mars grunnet pandemien. Heldigvis bare to uker som helt permittert, for vi så jo at det var en del oppgaver som måtte utføres, samtidig som vi jobbet hardt for å legge til rette for å ha treninger, forteller han.
 
-Og joda, den nye jobben blir allsidig der jeg skal jobbe for alle undergruppene i SIL, sørge for at medlemsregisteret er oppe og går, drive markedsføring og ikke minst kontakt med partnerne til idrettslaget.
(Saken fortsetter under bildet):

KUNSTGRESS: Spjelkavik IL har to store fotballbane, en med naturgress og en med kunstgress. Nå ønsker SIL å få lagt kunstgress også på naturgressbanen, samt nytt kunstgress på 11-banen.
Arkivfoto: SIL


Flere planer

Torgeir, som tidligere har hatt kontorer i ”Bunkeren” har nå flyttet til servicebygget ved kunstgressbana, der han vil være en del av et kontorfellesskap med totalt fire SIL-medarbeidere som jobber med sport.
 
Styret og Arne Sigurd Hansen, som ble valgt på årsmøtet i mai, har flere prioriterte oppgaver som kommer etter hvert.
 
-Førsteprioritet er å legge kunstgress på naturgressbana.
Nytt kunstgress på 11-bana, samt nytt garderobe- og administrasjonsbygg, forteller Arne Sigurd Hansen.

 

HER FINNER DU KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAGET