DOBBELTSCORER: Blindheims Vilde Voll Hareide (t.v) scoret to mål da Blindheim vant 5-1 over Spjelkavik søndag. Voll Hareide kom alene mot åpent mål etter å ha vunnet en duell mot vikakeeper Christina Linéa Holmberg. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

To tette

To kjappe mål fra Blindheim i åpningsminuttene.

silfotbanner

byline friwal

byline pk

26.september 2021

Spjelkavika.no | SIL- Blindheim (1-3) 1-5:

Overmakten ble for stor for kvinnelaget til Spjelkavik da de søndag møtte serielederen Blindheim på Spjelkavik kunstgress.

To kjappe

Allerede etter sju minutter kunne Blindheim innkassere det første målet, signert Kamilla Steffensen.

Et minutt senere var det Vilde Voll Hareide sin tur, før Spjelkavik reduserte ved Ranveig Moe Elgsaas.

Reduserte

Pauseresultatet ble 1-3 til Blindheim etter at også Ailin Tjåland Gammelsæter satte ballen i vikamålet.

Ti minutter ut i andre omgang scoret Vilde Voll Hareide sitt andre mål etter en duell med vikakeeper Christina Linéa Holmberg.

Duellen vant Voll Hareide, som fikk åpen vei til vikamålet.

Etter 72 spilleminutter kom kampens siste mål, og målscorer var Blindheims Mari Alnes Vestgarden.

Flere sjanser

Dette ble en kamp der Blindheim hadde full kontroll på motstanderen, men ikke på alle situasjoner.

For også serieledere kan slurve, for når historien etter kampen skal skrives må en ta med at Blindheim kunne hatt en seier på åtte til ni mål, slik laget fikk mot Spjelkavik 25.august (9-2), for fri vei til vikamålet kom flere ganger i kampen, men uten resultat.

Likevel, Blindheim vant fortjent.

Spjelkavik fikk satt ballen i blindheimsmålet mot slutten av kampen, men dommer May-Brit Thue blåste av for offside.
(Saken fortsetter under bildet):

REDUSERTE: Spjelkavikas Ranveig Moe Elgsaas (t.h) reduserte i første omgang og satte Vikas eneste mål mot Blindheim.