« 1 of 20 »

BILDESERIE: Se kampen i bilder. Klikk på bildet for å få full skjermsvisning. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Holdt nesten

Træff rykka opp, Spjelkavik på andreplass i serien.

SIL-Tiller: (1-0) 2-0.

Det var kapteinen på Vikaskuta, Sondre Skulstad som etter snaue kvarteret ble kampens første målscorer, og den eneste i første omgang.

Vika presset

Det bølget fram og tilbake i omgangen, men Spjelkavik fikk tilsynelatende bedre og bedre tak på Tiller.

Målet til Sondre ble også det eneste i omgangen.

Den aller siste kampen denne sesongen, i runde tretten ble spilt på kunstgresset til SIL denne gangen.

Pauseledelse

Vika, som fikk gå i garderoben med ledelse, fortsatte presset på Tiller også i andre omgang.

Begge lag kom til sjanser, men aller mest Spjelkavik.

Kampens andre mål ble signert midtbanespiller Jørgen Eilertsen Fylling et kvarter før full tid.

Jørgen ble også kåret til Dagens Vikagutt av juryen.

(Saken fortsetter under bildet):

KAPTEINEN: Kaptein og forsvarsbauta Sondre Skulstad (t.h) sørget for kampens første mål

Spennende

Samtlige sju kamper i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 ble spilt samtidig.

Spjelkavik hadde en teoretisk sjanse på opprykksplassen som før kamp tilhørte moldelaget Træff.
Det andre laget som knivet om toppen, Strindheim, klarte bare uavgjort mot Byåsen.

Træff på sin side lå under for NTNUI som tok ledelsen etter tolv minutter. Dermed ble det spenende, siden Sondre Skulstad satte sitt mål to minutter senere, og tok laget opp i tet på tabellen.

Slik var situasjonen helt til klokka viste 37 minutter, for Træff hadde slett ikke tenkt å gå til pause og ligge under, noe de slapp.

Træff opp

Det ble etter hvert klart at Træff var i skuddet, og resultatet landet på 6-2 i Molde.

Dermed ble det altså Træff opp, og Spjelkavik fortsatt i 3.divisjon, men etter en nydelig innsats i en litt rar sesong uten returkamper.

2.plassen var vel fortjent til trener Magnus Oltedal og mannskapet hans.