sil nor page

SATTE STANDARDEN:   Benjamin Sunde (t.h) satte VIkas første mål etter ti minutt mot Norborg. Markus Kampenes (t.v) satte de to første etter pausen. Spjelkavik vant 6-1 og gikk enkelt videre i NM-kvaliken. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Komfortabel 6-1seier

Spjelkavik vant 6-1 over Norborg i NM-åpningen.

silfotbanner

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

naf 480pageSpjelkavika.no | SIL- Norborg (3-0) 6-1:  4.divisjonslaget Norborg tok turen til Spjelkavik fra Søvika i den første kvalikrunden til årets NM.

Surfet enkelt

Og det ble en match Spjelkavik surfet enkelt på i 90 minutter, og det på en stadion hvor det møtte opp et par hundre tilskuere.

faceknapp

Allerede etter ti minutter sørget vikas Benjamin Sunde for å sette laget i respekt, og åtte minutter senere ble det selvmål for Norborg.

Knut Idar Dalhus sørget for kampent tredje mål i det 23. minutt, før det ble stillingsstopp til etter pause.

To fra Kampenes

I andre omgang er det Markus Kampenes som setter standarden når klokka viser 48.minutt, og han gjør det igjen når uret sier 64.

Men så kommer Norborg rykkevis og delt i løpet av omgangen. Keeper Igor Serkovs i vikamålet har til tider vært mutt alene på sin halvdel, men nå er Norborg innom.

(Saken fortsetter under bildet).

siltrener aaroy fagermo page

FULL KONTROLL:  Trenerduoen til Spjelkavik, Tor Hogne Årøy og Frode Fagermo hadde full kontroll
under første kvalikrunde.

Og et par minutter før full tid klarer Norborg å få en corner.

Ballen settes inn i feltet, og Igor klarerer så godt som mulig, men returen kommer for raskt. Dermed kunne Martin Løken, rett plassert dundre inn et trøstemål.

Vika videre

Men det ble ikke fullgod trøst, for Spjelkavik fikk en straffe i siste minutt, noe Knut Idar Dalhus utnytter maksimalt og setter sluttresultatet til 6-1.

Spjelkavik er dermed videre i de innledende rundene, eller "hele veien til Ullevål", som trener Frode Fagermo uttrykker det.