FOTBALLFEST:   Spjelkvik lovet fotballfest, og det ble det. Her er daglig leder i SIL-fotball Johnny Vattøy og SIL-trener Frode Fagermo etter kampen. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Det ble fotballfest

Rekordmange møtte til fotballfest onsdag. 1.551 personer over sju år er ny rekord.

 

SE VIDEO OVER.

silfotbanner


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  14.04.2016faceknapp


naf 480page

Spjelkavika.no | FOTBALL:  "Den som hadde noe å klage på i går har det altfor, altfor godt i livet", skriver trener Frode Fagermo dagen derpå.

 

Rørt i hjertet

For det er slett ikke med hodepine etter et forsmedelig tap, SIL-treneren tar ordet etter kamp (se video over), og det har han ingen grunn til heller.

Spjelkavik sine gutter gjorde dagen til en fotballfest en ikke har sett sidestykke til på denne enden av Lillevannet.

 

Og Frode Fagermo snakker ikke bare om dem, men om hele SIL-familiens dugnadsånd i dagene etter at forbundet bestemte at Aafk skulle komme på besøk til første serierunde.

Og når Fagermo sier han med hånden på hjertet ble rørt i sjela på vei inn til stadion, ja så var han nok ikke alene om det.

 

Flagg på hver stolpe innover sørsiden av Lillevannet inviterte til fest, og når gutta gikk på bana i sine røde drakter ble det bare moro.

 

trond side

  BALUBA:  Trond Fredriksen og Frode Fagermo havnet i kledelig munnhuggeri
  under kampen, med en lattermild SIL-ass.trener Tor Hogne Aarøy på midten.
  Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Kunne vunnet

For Spjelkavik kunne faktisk ledet med flere mål etter første omgang.

 

Laget falt på et straffespark, og det ble litt "sure" bein mot slutten, selv om de så ekstraomganger i det fjerne. For de som ikke imponerte var gjestene, selv om de naturligvis spilte bedre. Det skulle vel egentlig bare mangle.

 

Vi skal ikke analysere mer enn at det ble fest, og det var mange til bords. (Selv om keeper Lie takket nei til kake fra to tiåringer når han skulle sparke ut ballen).

Det ble kanskje som ei vittig tunge sa; - Det ble jo ei cupbombe - Aafk vant.