STORHALL:   Endelig kan det se ut til at storhallen blir noe av. Onsdag møttes aktørene for "Sunnmøre Spektrum" for tomtevisning. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  og JONNY NEDREGÅRD/ spjelkavika.no


Sunnmøre Spektrum

Det kan bli navnet på storhallen som skal stå ferdig i 2019.

 

SE VIDEO OVER.

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  05.05.2016


naf 480page

Spjelkavika.no | REPORTASJE:  Onsdag møttes aktørene i Spjelkavik IL, Ålesund Klatreklubb og Ålesund Judoklubb / Ålesund Ju Jitsuklubb til befaring på storhalltomta i Vasstranda.

 

Guttelvik

Med seg hadde de Bygg- og vedlikeholdssjef i fylkeskommunen Per Olaf Brækkan som tidligere var skeptisk til planene ut fra et økonomisk ståsted.

 

Nå er han ikke det lenger, og fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik anbefaler nå fylkespolitikerne til å gå inn for hallen.

 

faceknapp

 

- Gleder oss

-Dette gleder vi oss stort til, forteller leder for Spjelkavik IL, Perry Holen (se videoreportasje).

 

Han og gruppa i idrettslaget har arbeidet med planene så langt tilbake som 1987 .Nå i de siste årene har planene skutt fart, og gruppa har ment at tiden var inne siden idrettslinja skal huses på Spjelkavik videregående på Storhaugen.

(Saken fortsetter under tegningen).

storhall page

SPEKTRUM:  Slik vil det nye Sunnmøre Spektrum se ut.

 

Idrettslinja vil bli en aktiv bruker, og fylkeskommunen vil dermed garantere for store deler av halleien som skal til.

 

Fylkesnemnda

24. mai skal fylkesnemda ta opp saken med storhallen, som nå kan få navnet Sunnmøre Spektrum, siden hallen kan brukes både til lokal idrett, som internasjonal landskamparena og til kongresser og messer.

 

Går fylkesnemda inn for fylkesrådmannens anbefalning skal det mye til om politikerne 14. juni velter planene når fylkestinget møtes.