silvol front

PRESS:   Volda kom ikke til Spjelkavik for å selge seg lett fredag. Spjelkavik ble presset, men Kåre Sigve Balsnes (1.omg), og Marius Walderhaug Heltne sørget for 3 viktige poeng. Sistnevnte på overtid etter stillingen 1-1. Foto: PER KRISTIAN OLSEN  / spjelkavika.no

Da Volda utlignet måtte noe skje

Vikas Marius Walderhaug Heltne grep tak i alle poengene på overtid.

silfotbanner

byline pk                     22.august.2016

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL- Volda (1-0) 2-1:  Det lå an til å bli poengdeling på Spjelkavik Stadion, men det var helt til Marius Walderhaug Heltne våknet på slutten og suste inn 2-1 scoringen til Vika.

Spjelkavik tok i mot Volda i den 17 serierunden i 3-divisjon på Fredag.

facebookknapp

Rot i starten
Første store sjanse kom fra gjestene etter 24 minutter etter en perfekt heading mot mål, men Vikas Odd Einar Hatløy klarer å avverge i siste liten.

Første omgang bød på mange muligheter for begge lag, men hverken spissene på Vika eller Volda hadde helt dagen og rotet mye med avslutningene.

Sigve på returen
Men plutselig får Spjelkavik en stor sjanse etter 27 minutter og Volda keeper gjør en mesterlig redning men dessverre for Volda ender ballen i en retur som havner rett på skuddfoten til Kåre Sigve Balsnes.

Kåre Sigve gjør ingen feil og setter returen i mål. Og Vika ledet plutselig 1-0.

Volda kjente presset og ble mer og mer aggressive mot mål, men Vika keeper klarte å holde nullen inn til pause.

Volda kommer
I 2 omgang er det Volda som styrer kampen.

Gjestene får en gode muligheter innenfor Vikas 16 meter, men mye klabb og babb og dårlig kommunikasjon gjør at ballen går alle plasser enn i mål.

Volda fortsetter og presse Vika og plutselig lykkes de ved Rasmus Aarflot som etter mye jobb klarer å sette ballen i mål for Volda etter 78 spilte minutter.

Veldig fortjent mener mange, også Volda trener som hoppet på sidelinjen.

(Saken fortsetter under bildet)

marius page

PÅ TAMPEN:  Marius Walderhaug Heltne (t.h) gjorde mot Volda det samme som Benjamin Skulstad Sunde (t.v) gjorde mot Hødd2 på Høddvoll mandag; rasket til seg alle tre poengene for Spjelkavik på overtid.
Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

Marius på overtid

Da mange trodde at det skulle bli poengdeling på Spjelkavik stadion skjønte Vika spiller Marius Walderhaug Heltne at noe måtte gjøres for å klore til seg også de to siste poengene.

For på overtid gjør han som Benjamin Skulstad Sunde mot Hødd2 på mandag, setter ballen i mål og sørger for 3 poeng til Spjelkavik, mens Volda måtte reise skuffet hjem.

2.september er det duket for et skikkelig lokaloppgjør når Herd tar turen nedover Spjelkavikveien og til stadion i Vasstranda.

Herd er solid serieleder tross tap mot Spgndal2 i helga og troner på topp med 43 poeng.

Spjelkavik har fortsatt 2.plassen med sine 36 poeng, sju opp til Herd, og fem mer enn Træff som har 3.plassen på tabellen.