flosil front

SONDRE HOLE:   Sondre Hole fikk Vika i føringen igjen etter at Florø2 utlignet 20 minutt tidligere, men kun fem minutt etter utligningen satte Florø2`s Kaddu Aton inn kampens siste mål. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Drømmestart ble til uavgjort

Kun fire minutt ut i kampen satte Roald Andreas Runde ballen i Florø-buret.

silfotbanner

byline friwal  12.September.2016

naf 480page

Spjelkavika.no | Florø2-SIL (0-1) 2-2:  Dommer Jonny Skjerven hadde knapt lagt bort fløta etter å ha blåst i gang kampen mellom Florø2 og Spjelkaivk før første scoring kom.

facebookknapp

Vika i føringen

Og den kom til Spjelkavik ved Roald Andreas Runde som får satt den i mål fra kort avstand inne i boksen til Florø kun fire minutt ut i kampen.

Ellers svaiet kampen fram og tilbake i første omgang.

Ingen av lagene tok noe utpreget føring i oppgjøret, men begge lag kom til solide sjanser, deriblant målscorer Runde.

Men slik ble det ikke. Pauseresultatet ble 0-1.

Begge lag gjør bytter i pausen. Florø bytter to, mens Vika bytter Markus Kampenes og får inn Maris Heltne Walderhaug.

Nå er det mer temperatur i spillet, noe som først resulterer i gult til Florøspiller Kaddu Aton, og deretter får Spjelkavik straffe mot seg og nok et baklengs.

Dermed er det 1-1 i oppgjøret så langt.

Uavgjort

Men Vika gir seg ikke, og rundt 77 minutt ut i kampen får Sondre Hole ballen i nota og Spjelkavik går nok en gang opp i føringen,

Men ikke lenge. Snaue fem minutter senere utligner Florøs Tord Hovden. Og han sørget dermed for sluttresultat og poengdeling.

I skrivende stund er Spjelkavik fortsatt nr.2 på tabellen med 38 poeng, med Træff like bak med 37.

Tabellspenning

Spenningen er nå om AaFK2 kommer løpende opp på toppen. Det vil de klare med en kamp mindre spilt, og kun tre poeng opp til Spjelkavik.

AaFK2 er allerede innenfor magiske 4 før neste sesong, og Spjelkavik ligger tilsynelatende godt til, men slett ikke trygg, for det tetter seg inn i kampen om å komme blant de fire beste.