silg16 krsund 19

SJU TIMER:   Spjelkavika.no sender Spjelkavik G16 sine kamper i en maratonsending på sju timer. -Det blir nesten like spenstig som det spillerne gjør, sier redaktør Fridgeir Walderhaug. Foto:  spjelkavika.no


- Dette blir spenstig ja

Redaktør Fridgeir Walderhaug håper alt står nettavisa bi denne søndagen Fra første kamp kl.10.00 til siste blåses av rundt 17.00.


 byline pk                       4. mars. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | HÅNDBALL:  -Det er innendørs, så været kan i alle fall ikke skape baluba, sier redaktør Fridgeir Waldehaug i Nettavisen Spjelkavika.no til samme avis.

 

facebookknapp

 

Omfattende

Et så omfattende opplegg har ikke den lille avisa gjennomført tidligere, men han tror maratonsendingen skal gå bra.

-Jo, en må jo håpe det. Og det er flinke folk som står for teknikken, og det er heldigvis slik at håndballpublikummet er et underholdende publikum.

-Kubjeller?

-Aldri si aldri. Vi håper på stort trøkk på bana og stor stemning på tribunen, sier han.

 

Dyktige

Mye er skrevet om de effektive spjelkavikgutta i G16 som framstår som et av landets beste lag i sin aldersgruppe. Og nå får du se dem live via spjelkavika.no.

Det er altså Nettavisen spjelkavika,no med sin Spjelkavika Mediesmie som sammen med SEWA Produkction As og Spjelkavik G16 sine sponsorer som hele søndagen vil streame live fra Borgundhallen.

 

Gjester

Det er lagene Sandefjord og Viking Spjelkavik G16 tar imot denne søndagen, og første kamp går kl. 10.00 mellom nettopp Sandefjord og Spjelkavik.

De to gjestende lagene Sandefjord og Viking møter hverandre kl. 13.00, før Spjelkavik avslutter mot Viking klokken 16.00.

Det er i forbindelse med den pågående Bring-serien at kampene nå skal spiller.

 

 

På vår side for live-dekning, og på Spjelkavik G16 sin side på facebook kan du følge sendingen live. Eller du rett og slett tar turen ned i hallen for en hyggelig håndballdag og heller skaper stemning til de som sitter andre plasser i landet og ser sendingen.


(Saken fortsetter under bildet):

g16stbl04

ER KLAR:  Thomas Buchardt (bildet) og trenermakker Torbjørn Ness er klar. Det er også gutta i G16, og publikummet i Borgundhallen.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Støtter Blå Kors Ung

Trenerteamet Thomas Buchardt og Torbjørn Ness er klar, det er også gutta og flere jentelag fra Spjelkavika, Hareid og Langevåg som skal spille inn i mellom kampene.

Til alt overmål har laget valgt å gi overskuddet til Blå Kors Ung i Ålesund. Lagledelsen har også lagt ned et formidabelt arbeid for å skaffe sponsorstøtte til kamparrangementet.

 

-Begeistring, innsatsvilje, respekt og Fair Play er verdier til Norges Håndballforbund. Dette stiller vi oss bak og gir derfor vår støtte til Blå Kors Ung, sier Thomas Buchardt.