kri vik page

SERIEMESTRE:   Kristiansund gjorde det ekstra spennende da vikas G16-lag møtte dem i helga. Hjemmelaget presset på et vikalag med tidvis dårlige angrep og et forsvar som hadde hull i maskene. Men seieren kom til slutt, og gutta kunne utropes til seriemestre i regionsligaen. Her fra hjemmekampen mot Kristiansund i november. Da vant Vika 26-12. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

G16 ble Seriemestre 2017

Spjelkavik G16 ble seriemestre i håndball denne helga. Da slo de Kristiansund 24-20 på bortebane.

byline friwal         byline pk                       27. mars. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | Kristiansund - SIL G16 (11-11) 20-24: Etter en fabelaktig sesong ble innsatsen kronet med seier.

facebookknapp

Havnet bakpå

Spjelkavik G16 ble søndag regionsmestere i håndball etter at siste hinder var forsert, og gutta hadde slått Kristiansund 24-20 på bortebane.

I første omgang, og spesielt i starten av omgangen.

Kristiansund tok det første målet, og når spillerne hadde spilt seg fram til 3-2 så stoppet det opp for Spjelkavik.

Kristiansund raste fra og taklet et svakt forsvarspill fra Spjelkavik godt.

I tillegg sto ikke angrepene til troende mot nordmøringene.

Vika lå akterut helt til stillingen 8-2 og det var spilt i 12 minutter.

Da var det Spjelkavik sin tur å få enveiskjøring noen minutter, og fikk inn tre mål på tre minutter.

Pauseresultatet ble 11-11.

I føring

I andre omgang fortsetter Kristiansunds keeper å plukke ned flere angrep fra Vika.

Kristiansund er et hestehode foran, helt til opphenting nummer tre denne omgangen, og stillingen 17-17.

Da tar Vika sats og løper litt fra, men ikke nok til at Vika kan roe noe ned. Men Kristiansund klarer ikke å hente opp vikagutta som vinner kampen med sluttresultatet 20-24.

20.november i fjor, da Spjelkavik tok mot samme laget hjemme, var det ikke samme spenningen. Da vant Spjelkavik 26-12.

En lang tur mot målet for trenere og spillere, som gjør Spjelkavik G16 til seriemestere i regionsligaen.

Gjorde det spennende

-Det var en forventa seier mot Kristiansund, men de gjorde det litt mer spennende enn de skal, sier trener Thomas Buchardt til spjelkavika.no.

-Men så er de jo veldig fornøyde med å bli regionsmestere da. Og det har de grunn til.

Det er jo tross alt over 20 år siden noen fra våre kanter ble det sist, så vi er veldig fornøyde, sier Buchardt.