gmaks

FOTBALLGLEDE:   Rundt hundre lag fra rundt 30 klubber kommer til SIL sin G-Max Cup 29.april. Nå skal cupen sendes direkte på TV-streaming. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Sender direkte fra egen TV-bane

Spjelkavika MedieSmie og Spjelkavik IL samarbeider om å sende direkte TV-stream fra årets G-Max Cup.

 

silfotbanner


byline pk                       15. april. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | FOTBALL: Spjelkavik IL gjør som Norwaycup og lager egen TV-bane med direktesendte kamper under G-Max Cupen 29.april.

 

facebookknapp

Samarbeid

Og det er Nettavisen spjelkavika.no sitt TV- og video-team, Spjelkavika MedieSmie som skal stå for overføringen av kampene i et samarbeid med arrangøren Spjelkavik IL Fotball.

-Vi har nå muligheter for å sende direkte TV-stream, og dette er tredje gangen vi gjør dette for Spjelkavik IL, sier redaktør Fridgeir Walderhaug.

 

Nytt tilbud

-Vi hadde en prøvesending for A-laget i fjor, men først nå i vinter satte vi alle kluter til og sendte SIL-håndball da G16-laget var verter i BRING-serien. Nå gleder vi oss stort til å prøve dette på ei av de 14.banene SIL skal ha på G-Max Cupen.

 

Spjelkavik Idrettslag har i flere år hatt sin egen cup, og G-Max Cupene som i år arrangeres 29.april og 2.september samler opp mot hundre lag fra rundt 30 klubber.

 

-Vi gleder oss

Daglig leder Johnny Vattøy er spent og optimistisk før første cup.

-Vi gleder oss over å ha en profesjonell partner som Spjelkavika MedieSmie med på laget, så jo, vi er spent på dette nye tilbudet.

 

Om en ser bort fra NorwayCup så er dette første cupen i Norge med egen TV-bane, og trolig første cupstreaming, så dette håper vi blir en hit, sier Vattøy.

Selv om Spjelkavika MedieSmie legger cupen ut på SIL sine sider, samt på spjelkavika.no direkte, så er det mulig for utøverne, som jo ikke får se seg selv direkte, å se i etterkant.

 

Også opptak

-Alt blir tatt opp og lagret. Det er mye av poenget, for selv om det vil variere sterkt hvor mange som er inne og ser direktesendingen, så vet vi av erfaring at mange kommer i etterkant og vil se opptakene, sier Walderhaug.

-Men med så mange lag og utøvere så er det vel ikke alle som kommer på TV?

-Nei, det er jo alltid en svakhet, men vi skal forsøke også å komme med klipp med minireportasjer også fra andre kamper og arrangementer under cupen. For her skal det både hoppes på ski, skytes med pil og bue, samt deles ut premier.

 

De heldige som får spille TV-kamper på selve TV-banen trekkes ut av arrangøren i en trekning, men vi vil kjøre noen minutters pause inn i mellom for å foreta intervjuer etter kamp slik at også andre som deltar på cupen får bli med.