STEMNINGSRAPPORT: Spjelkavika.no har laget en liten stemningsrapport fra onsdagens åpning av Isparken. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


Koste seg

Mange kom for å kose seg på isen til Team Spjelkavika.

 


byline friwal

byline pk

14.januar 2021baronen pageann

 

Spjelkavika.no | TEAM SPJELKAVIKA: Når gradestokken beveger seg ned mot sju blå grader, ja da blir det ismoro når vannet blir hardt.

Forberedelser
Og det er nettopp det Team Spjelkavika sine folk har holdt på med å få til siden søndag, da første forberedelsene og grunnlaget for skøyteis ble lagt på den femti meter lange, og snaue tjue meter brede asfaltplassen like vest for Spjelkavik videregående.
 
Initiativtaker er Thomas Albertsen, medlem i Team Spjelkavika.
 
-Det er hele formålet vårt å lage aktivitet og moro. Og nå når det er så kaldt så er det skøyter som er greia, sier Thomas som sporens fikk med seg resten av Team Spjelkavika
(Saken fortsetter under bildet):

BÅLPANNE: Mange koste seg ved bålpanna. Spjelkavik Røde Kors sto på vakt og ga trygghet for alle som ferdes utpå glattisen. Team Spjelkavika sin ismester, Thomas Albertsen (i midten), sørget for god varme i panna, gitt av Obs-Bygg.
Foto: PER KRISTIAN OLSEN  / Spjelkavika.no


Popper av ideer

-Team Spjelkavika fungerer slik at vi popper av ideer. Da blir det å gå sammen om å lage til, slik som nå, sier han.
 
Også torsdag, ja og kanskje videre vil skøytebana være operativ. Elevene ved skolene rundt vurderer skøytedager på banen, og Team Spjelkavika planlegger mer kafekiosk med salg av sveler, kakao, kaffe, brus og ferske skillingsboller fra Myrstad Mathus.
 
BILDESERIE NEDERST I SAKEN
 
Mer moro
Torsdag klokken 17.00 trår de til igjen og åpner kiosk og bane for mer moro. Hva dagene videre bringer er det umulig å si. Vær og temperatur er jo avgjørende.
 
-Sent onsdag kveld preppet vi og vannet skøytebanen godt, i håp om at vi får en enda finere is i dagene som kommer, sier han.
(Saken fortsetter under bildet):

SE VIDEO: Øverst i saken ser du en videosnutt fra Isparken.


Støtt dem

Det legges ned et stort arbeid i alt Team Spjelkavika gjør. Og selv om flere sponsorer som Myrstad Mathus, Spisestua, Obs-Bygg og Spjelkavik Elektro er med, koster det tid og penger.
 
Derfor er Spjelkavika.no gladelig med på å oppfordre bydelens innbyggere til å støtte arbeidet på vipps #603043.
 
 
isparkenonsdag_01.jpg
« 1 of 20 »

BILDESERIE: Her kan du se bilder fra Isparken
Foto: PER KRISTIAN OLSEN  / Spjelkavika.no